19 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 13°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

19° / 13°

Petak

18.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Crnogorska evropska partija je dosljedna i odana svom programu i ciljevima

Politika

Comments 6

Adžić: Crnogorska evropska partija je dosljedna i odana svom programu i ciljevima

Autor: Antena M

  • Viber

-Crnogorska evropska partija je dosljedna i odana svom programu i ciljevima i bez uzmaka nastavlja svoju misionarsku, ideolosku i poltičku borbu za pravo, čast i slobodu Crne Gore- kazao je predsednik Crnogorske evropske partije Novak Adžić.

Njihova djelatnost je, navodi, dokazano samo u funkciji dobra Crne Gore i zato sve zakulisne igre protiv CEP-a odbijaju i smatraju neosnovanim.

"Nijesmo mi "rasipači glasova" kako nam politički pokvarenjaci podvaljuju. Ne prihvatamo malodušnost bilo kakvu, već kontinuirano i rezistentno se borimo za dobro Crne Gore protiv velikosrpske političke nemani i njihovih emisara i protagonista koji nasrću na Crnu Goru sa ciljem da asimiluju crnogorski narod. Nama bilo ko ništa u časnoj borbi sve da i hoće prigovoriti ne može", kazao je Adžić.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

jasno

@zozo, imaj na umu da je Novak dosljedni borac za prava Crnogoraca. Ne vidim nijedan razlog da daje ostavku. CEP je u povoju i mora rasti, jer je to imperativ. Treba uključiti više mladih i i obrazovanih i, prepustiti im piar i informisanje naslonjeno na suštinu misije CEPa. Novače,samo naprijed

zozo

Novak nije lider, nema harizmu da izvede partiju iz osrednjosti. Za sad ima dva dobra poteza: 1. osnivanje partije i 2. ostavka koju je ponudio. Ideja je dobra, ali on nije taj koji je može iznijeti i ozbiljnije promovisati.

Orlov krš

Ne može vam se zamjeriti borba za pravo,čast i slobodu Crne Gore i vaša najbolja namjera,ali u ovom vremenu nemate tu snagu ni organizaciono ni finansijski! Ovo je vrijeme kad se Crna Gora mora vratiti na pravi put,poslije pohare,,oslobodilaca'' i crnogorski glasovi se moraju sabirati,a ne rasipati!