Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kaluđerović: Jasna namjera Mandića da CG svede samo na jednu nevažnu regiju Velike Srbije

Politika

Comments 0

Kaluđerović: Jasna namjera Mandića da CG svede samo na jednu nevažnu regiju Velike Srbije

Autor: Antena M

  • Viber

Član predsjedništva SDP-a i odbornik u Skupštini Prijestonice Boris Kaluđerović poručuje da je jasna namjera Andrije Mandića da Crnu Goru svede samo na jednu nevažnu regiju Velike Srbije što je, kako navodi, danas pokazao pozivajuće se na nasljeđe Zetke banovine Karađorđevića u kojoj je Crna Gora izgubila ime, a crnogorski narod sva nacionalna i politička prava.

"Na sreću tamnica naroda koju su kreirali Karađerđevići je nestala, a naša država povratila puni državni identitet, narodno ime i pravo na samobitnost.
Mandić pokazuje da je nasljednik one politike koja je ugasila Crnu Goru 1918-te godine i da su u stvari oni jedini strani agenti u našoj zemlji, kad su se već dohvatili te teme", ističe Kaluđerović.

Neće proći ni njemu, dodaje Kaluđerović, kao što nije prošlo ni mnogo jačima od njega ranije.

"Zato su Crnoj Gori hitno potrebni vanredni parlamentarni izbori, kako bi partije koje su glasale Andriju Madnića bile preseljene u opozicuju đe im je i mjesto.

Na Cetinju ta politika nema ni 1% podrške, ali smo sigurni da je sve slabija u svakom crnogorskom gradu, što vidimo po rezultati lokalnih izbora", navodi Kaluđerović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR