Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Jadna je vlast koja dopušta Vučiću da se kao okupatorski šerif ponaša u Crnoj Gori

Politika

Comments 1

Adžić: Jadna je vlast koja dopušta Vučiću da se kao okupatorski šerif ponaša u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • Viber

"Ne postoji gora, podanička i veleizdajnička i trgovinska sitno-sopstvenička vlast od ove nove, koja vlada evo četiri godine. Ista je skup maroneta i slugu većinskih, Šeseljevog i Milosevicevog piona Aleksandra Vučića", ocjenjuje predsjednik Crnogorske evropske partije Novak Adžić. 

Kako nadalje novi Adžić, "beogradski diktator misli da je Crna Gora njegova svojina i ponaša se kao da je on politički faktor koji moze da upravlja preko svojih slugu i gaulajtera Crnom Gorom."

Da je normalne države, kaže Adžić, Vučić zbog neprijateljskog odnosa prema Crnoj Gori ne bi mogao kročiti na tlo naše države dok se, dodaje, ne opameti i ne uozbiljii "a ne da nas beogradski politički tiranin ponižava u vlastitoj nam državi."

"Jadna je ova vlast koja dopušta Vučiću i njegovim slugama da Crnoj Gori drže lekcije i on se kao okupatorski šerif ponaša u Crnoj Gori. Odbranimo svoju nezavisnost i dostojanstvo. Mi iz CEP a nikad kapitulirati necemo pred udarima agresora i okuparora spolja i iz unutra. Vučić ovđe nije gazda, Crne Gore biće vazda", zaključuje Adžić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

E ovo je jasan Crnogorski i Evropski stav. Nemozemo se drzat price nikad vise 1918-a , kad nam se to na neki nacin ponavlja . Zato - "bolje sprijeciti nego lijeciti " , a gradjanska drzava smo vazda bili i ostali ,dajmo mi da rjesavamo prioritete - "svoji na svome , pa kudj da puklo Novace grome !"