16 °

max 19 ° / min 15 °

Srijeda

09.10.

19° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 17°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

21° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 15°

Utorak

15.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lola ZBCG-u: Zakoni koje predlažete inspirisani putinističkom agendom, građani znaju da ste agenti Srbije i Rusije

Politika

Comments 0

Lola ZBCG-u: Zakoni koje predlažete inspirisani putinističkom agendom, građani znaju da ste agenti Srbije i Rusije

Autor: Antena M

  • Viber

Zakoni koje predlažete inspirisani su putinističkom agendom i zahtijevaju od Crne Gore da se okrene 180 stepeni protiv naših evroatlantskih saveznika, poručila je poslanica Demokratske partije socijalista Drita Lola u reagovanju na prijedlog koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Kako piše na društvenoj mreži "X" iz te koalicije danas su saopštili da je potrebno "hitno predlaganje zakona o agentima stranog uticaja u Crnoj Gori".

Ako postoji strana agentura, prema riječima poslanice, to je “vaša anticrnogorska, antievropska i antievroatlantska politička koalicija”.

"Građani Crne Gore dobro znaju da ste agenti Srbije i Rusije i da nemate nikakve veze sa Crnom Gorom kao nezavisnom državom koja ima za cilj da se pridruži evropskoj porodici. Organizacije koje predstavljaju civilno društvo, a koje dobijaju sredstva od naših evroatlantskih saveznika u potpunosti su u skladu sa interesom Crne Gore da se pridruži ovim društvima i vaš su glavni neprijatelj", napisala je Llolla u objavi.

 Zakoni koje predlažete, mišljenja je poslanica, inspirisani su “putinističkom agendom” i zahtijevaju od Crne Gore da se, kaže, okrene "180 stepeni protiv naših evroatlantskih saveznika".

"U slobodnom društvu ne možete imati policijsku državu koja traži reviziju sredstava koja nijesu njena. Finansijsku pomoć koja dolazi iz svake zemlje saveznice Crne Gore pregovaraju Vlada i Ministarstvo finansija i sve što treba da znate u vezi njih i kako su došla, možete pitati Ministarstvo finansija", dodala je ona.

Ovo nije ništa drugo, smatra Llolla, do skretanje Crne Gore sa evroatlantskog puta i podrivanje državnosti Crne Gore.

"Pozivam nevladine organizacije da nastave sa radom, a naše evroatlantske partnere da ne shvataju olako njihove prijetnje koje se koriste da bi se povećao ulog za pregovaračkim stolom. Ne prihvatajte njihove prijetnje za kompromise na račun građana Crne Gore", stoji u objavi Lole.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR