16 °

max 19 ° / min 15 °

Srijeda

09.10.

19° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 17°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

21° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 15°

Utorak

15.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Mandićevi mentori teško podnose činjenicu da su izgubili izbore u Podgorici

Politika

Comments 2

DPS: Mandićevi mentori teško podnose činjenicu da su izgubili izbore u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

 
 
Gubitnici podgoričkih izbora, raznih kategorija od šefa parlamentarne većine, Andrije Mandića, njegovog mentora Aleksandra Vučića, do izvršioca Milojka Spajića raznim marifetlucima pokušavaju da sakriju činjenicu da je ova vlast 29. septembra izgubila svoj legitimitet i da nema podršku građana da upravlja državom, saoštila je Demokratska partija socijalista Crne Gore.

 “Najnoviji Mandićev pokušaj da provokacijom u vidu lansiranja skandaloznog logotipa Skupštine, odvrati pažnju od činjenica da je njegova parlamentarna većina gubitnik ovih izbora, samo još pojačava utisak da se radi o posljednjim danima ove vlasti. Kao što je jasno da je onaj traktat o herojskoj ulozi Aleksandra Karađorđevića, samo jadni pokušaj Andrije Mandića da se dodvori svom finansijeru i gospodaru njegove političke sudbine, koji je očigledno nezadovoljan jer je izgubio izbore u Podgorici iako nije na njima učestvovao”, navodi DPS.

 Kako ističu vidjela se  ta nervoza i frustracija i juče kada on koji zna toponime po Zeti, vodi bitke za Nikšić, šalje autobuse sa biračima iz Srbije i Republike Srpske, bavi se popisom u Crnoj Gori, rješava koalicije u Budvi, dobio odjednom amneziju i zaboravio ko su bili učesnici na izborima u Podgorici.

“Pošto ih je, naravno, žestoko izgubio. Umjesto da časno podnese poraz, gospodar Mandićeve političke sudbine se ne zaustavlja, pa danas instruira i svoje ministre da kriminalizuju Crnu Goru, dok u njihovoj državi po sopstvenom priznanju kriminalci obezbjeđuju inauguracije, komuniciraju sa najvišim državnim zvaničnicima, i uživaju zaštitu najviših policijskih funkcionera. Mandićevi mentori nikako da shvate da nemaju šta da traže u Crnoj Gori, i da svako novo njihovo miješanje, poput Vučićevog jučerašnjeg ili Dačićevog današnjeg samo podiže otpor i snagu demokratske, građanske i evropske Crne Gore”, zaključuje Demokratska partija socijalista Crne Gore.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Hisen Babajic

TREBA IH PUSTIT DA LAJU,STO VISE LAJU PROTIV CG,SVE VISE GRADJANA VIDI KAKVI SU STVARNO,BICE DANA ZA MEGDANA,GRADJANSKA CRNA GORA NEMA ALTERNATIVU AKO HOCEMO SVI U NJOJ DA ZIVIMO KAO U SVOJU KUCU!