21 °

max 23 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

23° / 16°

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

23° / 15°

Nedjelja

13.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 15°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DCG: Nedostojni general Lazarević još jednom prekršio Zakon, puna podrška ministru da očisti sektor odbrane od partijskih švercera

Politika

Comments 2

DCG: Nedostojni general Lazarević još jednom prekršio Zakon, puna podrška ministru da očisti sektor odbrane od partijskih švercera

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratska Crna Gora reagovala je na današnju izjavu načelnika Generalštaba, Zorana Lazarevića.

- Imajući u vidu da se nedostojni general Lazarević bavio Demokratama, a ne Ministarstvom odbrane današnjom izjavom za medije je još jednom vrlo otvoreno i drsko prekršio Zakon o Vojsci Crne Gore i to javnim nastupom i izjavom bez odobrenja ministra, što je eksplicitno propisano Zakonom.

Ono što je posebno skandalozno jeste da je u tom nastupu optužio predsjednika Skupštine, predsjednika Vlade, predsjednicu Vrhovnog suda, predsjednicu Ustavnog suda, predstavnike diplomatskog kora, vojne atašee, bivše ministre odbrane, funkcionere i zaposlene u Ministarstvu odbrane, ali i veliki broj časnih oficira, podoficira i vojnika po ugovoru da su dio "partijskog skupa Demokrata".

Vrlo je zanimljiva i indikativna još jedna stvar, a to je da je očigledno dezorjentisan i u svojoj pogubljenosti iznio još jednu kvalifikaciju, da on "ne bi sebi dozvolio da političke prilike u Crnoj Gori dijeli sa generalima drugih država". 

Zašto je to indikativno poštovani građani? Zato što ja na današnjem presu ministar Krapović nije pomenuo nikakve generale, već je govorio o neprimjerenom ponašanju i postupanju bg Lazarevića u zemlji, ali i kod aktivnosti u inostranstvu - piše u saopštenju Demokrata. 

Čim pominje generale, znači da su informacije koje ministar očigledno ima tačne i da je samim tim on to i priznao, nakon čega je sebe ponovo uveo u zonu odgovornosti, dodali su iz DCG. 

- Može li se i u jednoj normalnoj zemlji zamisliti general koji naredi vojnicima da pokrenu vojni transport i da vojnim transportom za njegove potrebe i pod njegovim naređenjem pokuša uvesti “Jamahu bez izvozne dokumentacije” i bez carinske prijave i to ni manje ni više nego u vozilu Vojske Crne Gore.

Može li se zamisliti Vojska Crne Gore čiji je načelnik Generalštaba uhvaćen od strane zemlje članice Evropske unije u pokušaju da nelegalno uveze prevozno sredstvo zloupotrebljavajući vojnu imovinu.

To je general koji je obrukao zemlju pred čitavim svijetom, našim NATO saveznicima i članicama Evropske unije.

I ovim dajemo punu podršku ministru odbrane da u potpunosti očisti sektor odbrane od partijskih švercera, saradnika kriminalnih organizacija i izvršilaca naloga predsjednika političkih subjekata - navodi se u saopštenju Demokrata.



Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

A imali vecega blama da jedan ministar vojske gradjanin Krapovic optuzi nacelnika vojske za transport jednog motornog vozila ,pa sve i da je tacno , Krapovicu bijedo , nece ti se ostvarit zelja. G-din Lazarevic iako se penzionise ,zavrsit ce kao general a ti gradjanine kao fukara !

Orlov krš

Vi tzv demokrate ste nedostojni da vodite mjesnu zajednicu,a ne bezbjedonosni sektor države! Valjate se u blatu vaših ogavnih saopštenja,pa ne prezate da kroz to blato provlačite časne ljude samo zbog toga što su patriote i vole svoju zemlju! Lažne demokrate jednako Front,tonete sve dublje!