20 °

max 23 ° / min 17 °

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 15°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 14°

Četvrtak

17.10.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Generalni sekretar Skupštine (Aleksandar Klarić) bio uključen u predlaganje loga Skupštine Crne Gore

Izvor: arhiva

Politika

Comments 8

Knežević: Generalni sekretar Skupštine (Aleksandar Klarić) bio uključen u predlaganje loga Skupštine Crne Gore

Izvor: TV Vijesti

Autor: Antena M

  • Viber

Lider DNP-a Milan Knežević gostujući na TV Vijesti kazao je da je generalni sekretar Skupštine (Aleksandar Klarić) bio uključen u predlaganje loga Skupštine Crne Gore.

"Neka demantuje da nije bio uključen", rekao je Knežević.

On je dodao i da je netačna izjava potpredsjednika Skupštine Mirsada Nurkovića da je Mandić samoinicijativno donio odluku i da se nije konsultovao sa ostalim poslanicima.

"To nije tačno, pred početak sjednice smo bili u njegovom kabinetu na Cetinju - bili su prisutni potpredsjednici Nurković, Popović, Camaj, Mandić i ja, gdje je on pokazao logo i niko od prisutnih nije rekao da ima problem sa logom... I niko nije rekao da nema ništa protiv".

Knežević je rekao  da zakon o stranim agentima nije u bilo kakvoj proceduri, da nije upućen Skupštini Crne Gore, te da nije ni predložen.

"I ne znam zašto je bila takva histerija od dijela nevladinih organizacija. Pokušaj da se ovo naše saopštenje za javnost dovede u vezu sa nekim Putinovim zakonom, nema blage veze...", kazao je Knežević.

Dodao je da se od "7.000 NVO samo osam oglasilo". Tih 8 je dobilo 100 miliona dolara od raznih organizacija, i to uopste nije transparentno - dodao je.

Upitan koje su NVO van zakona, o kojima je pričao, i da li misli na Emila Labudovića i njegovu NVO, pitao je šta je sporno što je dobila 15.000 iz Srbije.

-Šta je problem da oni koji dobijaju 300,400 hiljada donacija prijave i zašto direktori tih NVO nemaju status javnih funkcionera, zašto da ne vidimo njihove imovinske kartone - naveo je Knežević. 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Šaradan

Pipun kurasdijski komedijas, koristan je insajder,prca nam sta se dogadja u kabinetima ili gluvoj sobi.Saznadosmo da je Nurkovic vidio logo na sastanku sa Mandicem i nije progovorio ni rijec, bar o neyakonitoj proceduri . Pipun nam je kazao i o onih 10 Crnogoraca na Belvederu!

Mila K

Netačno. Gdin Klarić nije pravnik ali u svojem timu ima vrsne pravnike-ce čije mišljenje poštuje. Poslanik Knežević je odavno završio u raljama df pes jonizirajućeg guvernera. Istovjetne la*i.

Tek tako

Naravno da Klaric momak.iz Hercegovine podrzava ovakve bestidne ideje , briga njega za CG svima je samo dodvoravanje Beogradu jedini cilj.