14 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 13°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 13°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

23° / 13°

Četvrtak

17.10.

21° / 16°

Petak

18.10.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Flagrantna neozbiljnost Jakića

Politika

Comments 2

Demokrate: Flagrantna neozbiljnost Jakića

Autor: Antena M

  • Viber

- Da je do kraja raskrinkan sraman pokušaj stvaranja atmosfere kako navodno državni organi ne vode brigu o svojoj opštini, a sve radi prikupljanja jeftinih političkih poena, najbolje pokazuje nervozno reagovanje DPS predsjednika opštine Šavnik na istinu koju je gostujući u emisiji saopštio potpredsjednik Vlade, Aleksa Bečić, piše u saopštenju Demokrata.

Društvo

Jakić: Šavnik je zamorče države

10.10.2024. 18:21

"Besprizorni, ali već viđeni pokušaj političkog profitiranja DPS-a na nevolji svojih sugrađana, nekoliko puta su jasno demontirala saopštenja Ministarstva unutrašnjih poslova, nadležnog Direktorata, ali istinu valja ponoviti više puta.

DPS predsjednik opštine veoma dobro zna da je MUP bio u konstantnoj komunikaciji sa šavničkim opštinskim organima čak od 4. oktobra, te da su bili i više nego spremni da odreaguju na poziv Opštine Šavnik za djelovanje na ugroženom području.

I taj je poziv stigao. Ali dva dana kasnije, 6. oktobra i to Viber porukom od strane DPS rukovodstva opštine na čelu sa predsjednikom Opštine, koji je elementarnu neozbiljnost pokazao time što čak nije uputio ni službeni zahtjev za pomoć, već je službene procedure zamijenio SMS porukama.

I to nije kraj flagrantne neozbiljnosti odlazećeg predsjednika opštine, već je dodatan dokaz tome i šokantna činjenica da gospodin Jakić nije formirao čak ni opštinski tim za zaštitu i spašavanje, niti je izabrao njegovog predsjednika, a nije donio ni plan zaštite i spašavanja u ovakvim situacijama, a kamoli da je održao ijednu sjednicu ovog tijela, što mu je bila obaveza", navodi se u saopštenju DCG. 

Demokrate takođe dodaju: 

"E upravo toliko gospodina Jakića i njegov DPS zanimaju i Šavnik i bilo koja druga opština naše Crne Gore.

A dokaz da ih ne zanima niti jedno parče naše zemlje, jeste i podatak da su umjesto mehanizacije Vojske Crne Gore, tražili da im dođu ,,tigrić” šleperi i mehanizacija njihovog partijskog Bemax preduzeća, što sve manje pokušavaju da sakriju.

A kada se već usude da govore o istini, svaka im je istina, dragi građani Šavnika i Crne Gore, kao ona o izmišljenom spisku sa 3300 birača sa duplim biračkim pravom, koji se poput njihovog kriminalnog carstva istopio sa preko 3 hiljade na 2300 imena, pa je i od toga došlo do 1910 imena, da bi na kraju vrijedni službenici MUP-a utvrdili da je zapravo 1905 imena upisano za vrijeme DPS vlasti i taj su spisak pokušali da podmetnu nama.

Zato gospodine Jakiću, takvi metodi neće uspjeti vašem DPS-u ni u Šavniku, da jeftinim manipulacija očuvate vlast koju imate u sve manje i manje opština u Crnoj Gori. Ali vjerujte da je taj trend po vas nezaustavljiv", zaključili su u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Tomo

Ajde demokrate ne lazite vise vidjeli ste sami kakva je situacija i da vas nije zvao bili ste u obavezi da idete da vidite o cemu se radi zar je trebalo molbu da vam se pise sram vas bilo barem cutite kad znate da ste krivi