Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lekić podnio ostavku: Nadoknadiću štetu na vozilu iz sopstvenih sredstava

Politika

Comments 10

Lekić podnio ostavku: Nadoknadiću štetu na vozilu iz sopstvenih sredstava

Autor: Antena M

  • Viber

Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja, saopštio je Milan Lekić. Poručuje, između ostalog, da će nadoknaditi štetu na službenom vozilu, koje je slupao dok je vozio u alkoholisanom stanju, iz sopstvenih sredstava.

Saopštenje Lekića, proslijeđeno iz Nove srpske demokratije, prenosimo integralno:

"Poštovani članovi Odbora direktora, zaposleni Rudnika uglja, građani Pljevalja i Crne Gore,

Ovim putem želim da vas obavijestim da podnosim ostavku na funkciju predsjednika Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja. Ovu odluku donosim kao odgovoran čovjek, smatrajući da je, uzevši u obzir sve okolnosti, u ovom trenutku to jedino adekvatno rješenje.

Od svog dolaska na ovu poziciju, uvijek sam imao na umu odgovornost koju nosimo prema našim sugrađanima i svim građanima Crne Gore. Svim svojim zalaganjem stremio sam da služim interesima Pljevljaka, njihovom blagostanju i napretku.

Tokom mog mandata na mjestu Izvršnog direktora i predsjednika Odbora direktora Rudnik uglja je napravio najbolje rezultate u svojoj istoriji i tome mogu da svjedoče kako građani Pljevalja, tako i cijele Crne Gore.

A kada je u pitanju materijalna šteta pričinjena na službenom vozilu "Infiniti", Rudniku uglja ću je nadoknaditi iz sopstvenih sredstava.

Uvjeren sam da su naši građani zaslužili najbolje, te ću i u budućnosti nastaviti da se borim za njihova prava i interese.

Pljevlja i Pljevljaci ostaju moja posvećenost do kraja mog života."

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Zaista ne razumijem komentatore. Kako god ko sta uradi, podvrgava se kritici. Bez obzira na političku pripadnost, treba poštovati ovakve postupke, gresnika.

Katunjanin

....." uzevsi u obzir sve okolnosti "- nijesi imao izbora jer ti je receno da podneses ostavku ili dobijas otkaz . A predpostavljam da ce ti u roku mjesec dana ponuditi vecu poziciju u kojoj ces imati sluzbeno vozilo i vozaca na raspolaganju 24 sata .Sad slobodno svaki dan 1.22 promila !