19 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

21° / 16°

Petak

18.10.

21° / 16°

Subota

19.10.

21° / 15°

Nedjelja

20.10.

16° / 14°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 13°

Utorak

22.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate Nikšić: Panično reagovanje  DPS-A dokaz da su razobličeni

Politika

Comments 2

Demokrate Nikšić: Panično reagovanje DPS-A dokaz da su razobličeni

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Panično reagovanje DPS-a u kasnim večernjim časovima jasno ukazuje na to da smo razobličili njihove aktivnosti na sprovođenju već oprobanog recepta u drugim gradovima u svrhu diskreditacije vlasti, a sve sa ciljem da se nanese šteta gradu i građanima zarad prikupljanja jeftinih političkih poena. Nažalost, izabrali su da budu opozicija gradu i građanima, umjesto opozicija vlasti, kao što su, dok su bili vlast, služili tajkunima, a ne građanima", kažu Demokrate CG u odgovoru kolegama iz DPS-a.



"Nikšić se i dalje suočava sa posledicama njihove vladavine zasnovane na kriminalu, korupciji i pljački građana koje su prijetnjama i ucjenama primoravali da ih glasaju, a sve kako bi oni zadržali pozicije koje su koristili da napune sopstvene džepove. Danas, već više od tri godine plaču za foteljama i žive u zabludi o povratku na vlast, ali, na sreću, građani Nikšića ih dobro znaju i neće im dozvoliti da se vrate i ponovo opustoše kasu Opštine.

Stoga, njihovi pokušaji da, ugrožavajući zdravlje građana, diskredituju rad lokalne samouprave i javnih preduzeća, te da omalovaže rad čestitih i vrijednih radnika Komunalnog, padaju u vodu samom činjenicom da smo za 3 godine, a naročito rješavanjem probelma deponije Mislov do, pokazali svu njihovu štetnost i nesposobnost u proteklih 30. Upravo zvog toga, i svega što je urađeno u ovom mandatu, radujemo se izborima. Na prošlim smo, zajedno sa građanima, DPS poslali u opoziciju, a od proljeća ćemo ih tako poraziti da će zauzimati mnogo manje mjesta u lokalnom parlamentu nego što je to danas slučaj," zaključuje se u reagovanju nikšićkog odbora Demokrata CG:

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

BeLveder

Jedino čega NEMA u DPS-u je panika, jer su serija lokalnih izbora, kao i rezultati popisa polazali da njihovo vrijeme uskoro ponovo dolazi, a jedinio čega NEMA u Demokratama je politička BUDUĆNOST! Demokrate su najgora skupina zlonamjernih neznalica, gori su čak i od pokreta URA!

Mila K

Kako je moguće da su kmerići sve pobijedili a opet nešto plaču?