23 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

21° / 17°

Petak

18.10.

22° / 17°

Subota

19.10.

21° / 17°

Nedjelja

20.10.

20° / 13°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 12°

Utorak

22.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Pljevlja: Borba između Vraneša i Lekića za prestižnu titulu „Mis pljevaljskog Srbina“

Politika

Comments 0

DPS Pljevlja: Borba između Vraneša i Lekića za prestižnu titulu „Mis pljevaljskog Srbina“

Autor: Antena M

  • Viber

DPS Pljevlja je dirnuta potezom Darija Vraneša koji se u jučerašnjem obraćanju biranim riječima oprostio od karijere „brata“ Mija Lekića, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

"Autor saopštenja, političkog opijela, koje mu je održao je od silne tuge ili od uzbuđenja što je otklonjena opasnost njegove prijevremene smjene sa mjesta predsjednika Opštine, zaboravio da pozove članstvo i simpatizere NSD na po čašicu rakije u hotel Pljevlja. Možda je razlog to što predsjednik Opštine ne pije i to je činjenica koja pravi početnu razliku između ove dvije perjanice NSD u Pljevljima, mada je krajnji rezultat isti: jedan uništava grad i lokalnu samoupravu potpuno trijezan, drugi isto to radi svakom preduzeću koga se dohvati, ali pijan. Fundamentalna razlika i ogromna satisfakcija za građane i zaposlene", navode u saopštenju.

Kako dodaju, borba između Vraneša i Lekića za prestižnu titulu „Mis pljevaljskog Srbina“ je nakon „dobrovoljne“ ostavke Mija Lekića okončana pobjedom Vraneša u posljednjem minutu sudijske nadoknade i kada je sve bilo spremno da odbornici parlamentarne većine sviraju penal za Mija.

"Ali „lopta je okrugla“ pa je Vraneš ipak uspio da „napenali“ Mija. Makar se za sad tako čini... Ili će SDT dati Miju novu šansu. Do konačnog epiloga članovi i simpatizeri mogu pjevušiti pjesmicu „Darijo i Mijo to su para dva, grlili se ljubili se sve dok nije došla – policija“.

No bilo kako bilo, molimo i jednog i drugog da ne miješaju DPS u njihove bratske odnose, jer je za ljubav potrebno samo (njih) dvoje", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR