16 °

max 21 ° / min 16 °

Petak

18.10.

21° / 16°

Subota

19.10.

21° / 16°

Nedjelja

20.10.

22° / 16°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 14°

Utorak

22.10.

21° / 15°

Srijeda

23.10.

23° / 14°

Četvrtak

24.10.

22° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kralj: Još ćemo slušati Jovanovićeve neistine, njegov ego kriv za situaciju u Budvi

Politika

Comments 1

Kralj: Još ćemo slušati Jovanovićeve neistine, njegov ego kriv za situaciju u Budvi

Autor: Antena M

  • Viber

Nosilac liste "Za budućnost Budve" Nikola Kralj saopštio je poznato cijeloj crnogorskoj javnosti da već duže od godinu imamo nestabilnu političku situaciju u Budvi.

"Imali smo vanredne izbore održane 26. maja, kada je dio nekadašnjeg Demokratskog fronta uzeo naše mandate i, zajedno sa predstavnicima Demokratske partije socijalista (DPS), srušio vlast u Budvi na inicijativu potpisanu od strane bivših i sadašnjih aktivista DPS-a", kaže Kralj za TV Prva.

Kao rezultat tog previranja, ističe, došli su u situaciju da ponovo idu na vanredne izbore koji su zakazani za 17. novembar.

Izbore, napominje, nismo željeli, ali su za njih spremni i, kako maglašava, raduju se novoj, još jačoj pobjedi.

"Gospodin Jovanović svakodnevno iznosi nove “podatke”, od priznanja da je zajedno sa DPS-om srušio vlast, do najava razgovora sa DPS-om, da bi potom rekao da nikada neće sjesti sa njima radi dogovora. Ove promjene u njegovom stavu nisu neuobičajene, a sigurni smo da ćemo tokom kampanje čuti još neistina kao što čujemo one da smo mi na neki način povezani sa kriminalom što se tvrdi paušalno, bez dokaza, kroz podmetanje i ne može biti dalje od istine", navodi Kralj.

U Budvi se, kako tvrdi, sprovodi otimanje preduzeća i forsira nestručnost što je, ocjenjuje Kralj, odlika nekadašnjeg DPS-a a danas je to preuzeo Nikola Jovanović.  Njima, kako nadalje kaže, ne trebaju stručni ljudi, već poslušni.

"Dalje, sujeta i ego koje posjeduje g. Jovanović u velikoj mjeri su odgovorni za trenutnu situaciju u Budvi, dok građani ispaštaju. Vidjeli smo i tokom turističke sezone, da su pojedina preduzeća u lokalnoj samoupravi užasno funkcionisala pa čak i ugrozila turističku sezonu", zaključuje Kralj.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Davno neko reče ,,Ne daj bože da se Srbi slože.''