15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate Nikšića odgovaraju DPS-u: "Najubjedljiviji poraz doživjećete u Nikšiću jer građani znaju ko je služio njima, a ko kriminalcima"

Izvor: Demokratska Crna Gora

Politika

Comments 0

Demokrate Nikšića odgovaraju DPS-u: "Najubjedljiviji poraz doživjećete u Nikšiću jer građani znaju ko je služio njima, a ko kriminalcima"

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što smo ih raskrinkali da organizuju opstrukcije u Nikšiću, na isti način kako su to radili i u Podgorici, u poslednjem saopštenju DPS je potpisao sve ono što već godinama pišu Anagastum i drugi profila sa Tvitera koji šire laži i udaraju na porodice, navode u saopštenju Demokrate Nikšića.

"Pozdravljamo to što su skupili hrabrosti da konačno stanu iza laži koje su preko lažnih profila isnosili o političkim protivnicima i time pokazali — da ni u ljudskom smislu nikad nijesmo i nikad nećemo biti isti. Kao što nikad ni jedan lokalni funkcioner Demokrata neće biti osuđen za korupciju, kao što nemamo u Klubu odbornika ljude koji su, u periodu kad je Opština grcala u dugovima za 2 godine mimo plate uzeli 20.000 eura za rad u Komisijama, i kao što nikad nećemo biti vinovnici sumnjivih nabavki sajtova", poručuju nikšićke Demokrate.

Naše ruke, diplome i biografije su čiste, nikada nijesmo ni krali, ni varali, ni ucenjivali, za razliku od vas koji ste sinonim za sve nečasne radnje i to zna svako u Crnoj Gori.

Zbog toga, gospodo iz DPS-a, više nikada nećete praviti kombinacije kojima ste punili sopstvene džepove i džepove tajkuna i kriminalaca, a sve na štetu Nikšića i Crne Gore. Nećete imati priliku da zaustavite razvoj Nikšića i vratite ga u crne dane koje je prolazio pod vašom vladavinom kada ste napravili 33 miliona eura duga i sva javna preduzeća odveli u debeli minus, ističu Demokrate.

U protekle 4 godine porazili smo vas na svakim izborima — na državnom nivou, u svakom gradu, u svakoj opštini, i u svakoj mjesnoj zajednici, a najubjedljiviji poraz, 30. po redu, ćete doživjeti u Nikšiću jer građani znaju ko je služio njima, a ko kriminalcima, tajkunima i lopovima, zaključuju u saopštenju Demokrate Nikšića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR