15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Leković Neneziću: Gdje baš sad kad je najzanimljivije da prekinete dopisivanje?

Izvor: Demokratska Crna Gora

Politika

Comments 0

Leković Neneziću: Gdje baš sad kad je najzanimljivije da prekinete dopisivanje?

Autor: Antena M

  • Viber

Kolega Neneziću, prvo i osnovno, upozorio sam Vas. Mjesecima trpimo najprljavije uvrede sa Vaše strane, podmetanja, falsifikovanje fotografija i političku kampanju koju kontinurano vodite očigledno i sada sasvim sigurno po nečijem zadatku. Možda ste navikli drugima da isto radite, ali nama sigurno nećete, makar ne bez adekvatnog odgovora, navodi u saopštenju Momčilo Leković, poslanik Demokrata.

Jer kao što Vi mene znate, znam i ja Vas, poručuje Leković. Ugledni, mladi profesor fizičkog vaspitanja koji se vrlo brzo politički profilisao u prvu napadačku vedetu Socijaldemokrata.

Ali gospodine i kolega Neneziću, dosta je! Ovo nije put kojim treba da ide jedan mladi uspješni političar, put konstantne prljavštine, i što je najgore falsifikovanja.

Jutros ste falsifikovali i objavili lažnu fotografiju, a meni u sljedećem odgovoru stavili masku optužujući me za dvoličnost, kaže poslanik Demokrata.

Kolega Neneziću, mislim da su maske konačno pale. I nijesam ja kriv što su one pale, već isključivo Vi, ističe Leković.

Uzalud pokušavate da našu javnu raspravu svedete na lični nivo i da je predstavite kao ,,atak" na Vašu porodicu. To je strategija koja može da prođe jednom, ali više puta svakako ne.

Kolega Neneziću, postavio sam određena pitanja, koja ste Vi pokušali da izbjegnete na vrlo prizeman i primitivan način, nastavlja Leković i dodaje: "Vašeg brata i porodicu komentarisati neću, kao što ga nisam ni komentarisao u prethodnom obraćanju, ali Vas i Vaše veze sa susjednom Srbijom svakako hoću".

Jer je vrlo jednostavno. Kad već pominjete Srbiju evo da kažemo ko sve ima veze sa Srbijom, koga zovu iz Srbije i sa kim se dijeli dobitak. Zli jezici bi rekli da sve ide u kasu Nenezića i Vučića.

Na kraju, od mene dobronamjeran savjet i sugestija. Vratite opštinsko vozilo Opštini Bar i na sjednice Skupštine Crne Gore dolazite zaista privatnim vozilom, vozom ili na kraju stopom. A ne novom opštinskom škodom od 36 hiljada, kao što ste to uradili na primjer 16. avgusta ove godine. Provjerite dobro datume sa putnih naloga posebno putni nalog broj 006817 i provjerite ko vam je platio put do Podgorice, a od kog ste naplatili troškove goriva.

Ponovo Vas argumentovano demantujem i zbog toga mi postaje krajnje neprijatno, zaključuje saopštenje Momčilo Leković, poslanik Demokrata.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR