10 °

max 21 ° / min 10 °

Ponedjeljak

21.10.

21° / 10°

Utorak

22.10.

22° / 13°

Srijeda

23.10.

23° / 13°

Četvrtak

24.10.

21° / 13°

Petak

25.10.

20° / 14°

Subota

26.10.

20° / 14°

Nedjelja

27.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate Nikšić: DPS i dalje plače za foteljama iz kojih su na račun građana punili sopstvene džepove

Politika

Comments 4

Demokrate Nikšić: DPS i dalje plače za foteljama iz kojih su na račun građana punili sopstvene džepove

Autor: Antena M

  • Viber

Nadali smo se da će DPS skupiti hrabrosti da se, odgovarajući na naša pitanja, suoči sa kriminalnim aktivnostima i zloupotrebama svojih funkcionera, međutim, od kukavica koji sa lažnih profila udaraju na porodice i podstiču zatrpavanje gradova otpadom — ništa novo, saopštile su Demokrate Nikšić.

“Umjesto odgovora, dobili smo kantar za mjerenje obraza i to upravo od njih koji su sinonim za sve moguće nečasne radnje. I zaista zvuči žalosno kad oni nekome kažu da mu je obraz đon, kao što je žalosna njihova opsjednutost foteljama i njihov četvorogodišnji plač za njima. Čvrsto verujemo da ne postoji građanin Nikšića koji ne dobije mučninu kad o obrazu i foteljama počnu govoriti oni koji su sugrađanima prizivali traktore samo da bi sačuvali fotelje”, navode u saopštenju.

Upravo se, kako kažu, jedna od najvećih razlika između Demokrata i DPS-a ogleda u pogledu na vršenje vlasti.

“Za razliku od njih, kojima su funkcije služile da napune sopstvene džepove i pojedu 100.000 eura za tri godine u samo jedno preduzeću, mi smo se funkcija i privilegija odricali kao ni jedan drugi politički subjekt u Crnoj Gori. Za nas funkcije predstavljaju mogućnost da radimo u interesu građana, a ne da krademo i služimo tajkunima, ali ne očekujemo da to razumiju oni kojima su fotelje i kombinacije predstavljale smisao života. Gospodo proksiji Kavačkog klana, u svakom gradu ste doživjeli politički poraz, a najubjedljiviji vas čeka u Nikšiću gdje ste ostavili dugove i javašluk, ali i brojne kriminalne tragove koje, ipak, nijeste do kraja uklonili kad ste uništavali i spaljivali dokumentaciju. Pred vama je još mnogo godina plakanja za foteljama jer ćete u opozicionim klupama dočekati političku penziji”, zaključuju Demokrate Nikšić u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Mojas

Neka sto su oni nego i vi jos vise punite dzepove. Cut.

Dada

Uvozna floska iz Srbije malo lakirana ali bez sadrzaja. Sta je pisac htio reci?

Tajfun

Crveni kmeri drze lekcije o demokratiji,najveci beskicmenjaci na politickoj sceni CG,kad su vidjeli da ne mogu privuci glasace iz Crnogorskog korpusa,sad krecz da srbuju,hoce da uvedu srpski jezik,dvojno drzavljanstvo i td. kad buete iznijelu jasan stav ko ste i sta zelite, bicete marginalci na poli