14 °

max 21 ° / min 14 °

Nedjelja

20.10.

21° / 14°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 14°

Utorak

22.10.

22° / 14°

Srijeda

23.10.

23° / 13°

Četvrtak

24.10.

21° / 13°

Petak

25.10.

20° / 14°

Subota

26.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MVP: Nedopustiv propust u prezentaciji Crne Gore na sajmu u Kini ispravljen

Izvor: MVP

Politika

Comments 1

MVP: Nedopustiv propust u prezentaciji Crne Gore na sajmu u Kini ispravljen

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Ministarstva vanjskih poslova oglasili su se povodom fotografija crnogorskih gradova na štandu Srbije na sajmu u Kini, u saopoštenju navode da je napravljeni propust ispravljen.

"Nakon utvrđivanja svih neophodnih činjenica i reakcije MVP-a, od strane organizatora je vidno označen naziv države i istaknuta zastava Crne Gore u dijelu štanda gdje su izložena vina iz naše države i gdje su prikazane fotografije Bokokotorskog zaliva i Kotora. Nakon više reakcija MVP-a, potvrđeno nam je i da je u toku demontaža postavke na kojoj se, kao dio štanda Srbije, nalaze fotografije crnogorskih opština", piše u saopštenju. 

Organizatori sajma su, kako navode, "za sada, usmenim putem uputili izvinjenje zbog nedopustivog propusta koji je napravljen".

"Ministarstvo vanjskih poslova će dodatno reagovati prema svim uključenim stranama, kako bismo ukazali na neprihvatljivost ovakvog postupanja, koje je, s pravom, dovelo do reakcije naših građana. Istovremeno zahvaljujemo odgovornim pojedincima koji su ukazali na nedopustiv propust, na koji je MVP promptno reagovalo i spriječilo pokušaj manipulacije i daljeg dezinformisanja, kako učesnika i posjetilaca sajma, tako i šire javnosti", zaključili su iz MVP.

 


 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Doclea

Svi koji su primijetili da se na fotografijama sa štanda promocije turizma naših susjeda u Kini..nalaze djelovi teritorije Crne gore..i to baš oni djelovi za kojima vjekovima UZDIŠU...treba da upute izvinjenje ...kako to na narod primijeti taj sitniji propust prijed od MVP...