23 °

max 23 ° / min 13 °

Srijeda

23.10.

23° / 13°

Četvrtak

24.10.

21° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 15°

Nedjelja

27.10.

21° / 16°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 16°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: Abazović u Parlamentu upozoravao da je poslaniku PES-a blokirana imovina zbog veza sa OKG-om, Spajić, Čarapić i Bojović ćute o tome

Politika

Tag Video
Comments 3

URA: Abazović u Parlamentu upozoravao da je poslaniku PES-a blokirana imovina zbog veza sa OKG-om, Spajić, Čarapić i Bojović ćute o tome

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Građanskog pokreta URA su podsjetili javnost da je još prije gotovo 5 mjeseci u državnom Parlamentu predsjednik te stranke Dritan Abazović javnost upoznao da jedan poslanik Spajićevog Pokreta Evropa sad ima blokiranu imovinu zbog veza sa vođama organizovanih kriminalnih grupa(OKG-a).

Iz URE su istakli da kao i svaki put do sada ta informacija se ispostavila kao tačna i kredibilna, ali da ni tada, kao ni danas nije stigla reakcija iz PES-a.

"Pitamo javno Milojka Spajića kao predsjednika Pokreta Evropa sad, Vasilija Čarapića kao šefa poslaničkog kluba i Vlada Bojovića kao izvršnog direktora da li su imali ova saznanja i zašto do sada nisu reagovali?"

“Ukoliko i dalje budu ćutali o ovome, biće jasno da je zapravo vrh PES-a zapravo zadužen za prikrivanje značajnih infomracija, a na sebe navlače i sumnju da su zaštitnici OKG-a koji rade po zadatku mafije”, navodi se u saopštenju URE.

“Poštovani građani, vjerujemo da iz dana u dan uviđate kako je došlo do formiranja PES-a i šta je njihova stvarna uloga u političkom životu Crne Gore. Ipak, na svu sreću uz pomoć hrabrih ljudi u političkom i javnom životu, profesionalnih novinara, sjajnih civilnih aktivista i uz veliku želju za odbranom nacionalnih interesa Crne Gore, sigurni smo da ćemo i ovo ruglo od vlasti brzo ispratiti sa pozicija upravljanja našom državom”, zaključuje se u saopštenju.

Oni su uz saopštenje dostavili medijima i link Abazovićevog obraćanja u Skupštini 06.06.2024. godine.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Betoven

Crče što nije u vladi. da mu ponude uletio bi sutra , a onda opet savez sa popovima.

Orlov krš

Ko nam kaže,ti si u istom kolu! Neprocjenjiva je šteta učinjena državi i građanima,posebno Crnogorcima,od strane brata Abaza! Nema pranja za nepočinstva!

Posteno

SVE JE ABAZ U PRAVU ALI NE MOZE OPRATI NAJVECU IZDAJU CRNE GORE....TU