17 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 15°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 14°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đuričković: Ibrahimoviću bi na skandaloznoj izjavi u vezi 1918. godine pozavidio i vojvoda Mandić

Politika

Comments 3

Đuričković: Ibrahimoviću bi na skandaloznoj izjavi u vezi 1918. godine pozavidio i vojvoda Mandić

Autor: Antena M

  • Viber

Svaka čast, gospodine Ibrahimoviću. Nakon što nijeste dozvolili da vam Srebrenica bude kamen spoticanja, otišli ste korak dalje i zamijenili Petroviće za Karađorđeviće, naveo je na mreži X funkcioner SD i predstavnik Evropskog saveza Miloš Đuričković.

Ostalo vam je, ističe Đuričković, samo da još izjednačite četnike i partizane, pa ste skupili sve sličice iz velikosrpskog albuma.

“Hitno se izvinite građanima Crne Gore zbog izjave na kojoj bi vam i vaš novi koalicioni partner vojvoda Andrija Mandić pozavidio”, poručio je Đuričković.

Đuričković je reagovao povodom sinoćne izjave Ibrahimovića koji je govorio na svečanosti koju je organizovala Ambasada Češke u Crnoj Gori povodom 28. oktobra, Dana nezavisnosti Češke.

"Ibrahimović je u svom govoru istakao da je to važan datum za Republiku Češku i češki narod i podsjetio da su te, za mnoge države i narode u Evropi prelomne 1918. godine, mnogi narodi spoznali vrijednosti slobode i demokratije, neki, poput Crne Gore, na teži a neki, poput Čehoslovačke, na lakši način. On je podsjetio i na mirni razlaz Češke i Slovačke iz 1993. i impresivne rezultate koje je Češka postigla nakon toga, te da je u tom pravcu Češka bila i ostaje uzor Crnoj Gori", naveli su u saopštenju iz BS.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Ne trošiti fokus zbog stu*idne izjave neznavenog čovjeka koji je htio reći da je Turska procvjetala1918, ali se onda tek našao u problemima, jer njegov Erdogan ne voli velikog Ataturka.

Kom Vasojevicki

Tacno tako. Sto po ovoj izjavi mogu reci njegovi stranacki drugovi iz CG skupstine... jer cutanje znaci odobravanje, zar ne gospodjo?