18 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
BS: Još jedan u nizu orkestriranih napada na našu partiju i Ibrahimovića pomjera granice zdrave logike

Izvor: Antena M/Foto: Dragan Tomašević

Politika

Comments 4

BS: Još jedan u nizu orkestriranih napada na našu partiju i Ibrahimovića pomjera granice zdrave logike

Autor: Antena M

  • Viber

- Još jedan u nizu orkestriranih napada na Bošnjačku stranku i predsjednika Bošnjačke stranke Ervina Ibrahimovića pomjera granice zdrave logike, poručuju iz BS-a. 

- Naravno da je svako ko ima i trunku zdrave logike i elementarnog razuma shvatio poruku jer vrijednosti nečega, pa i slobode, mogu se spoznati i gubitkom toga nečega, pa i slobode.

Na taj, teži način je i Crna Gora spoznala vrijednosti slobode te 1918. godine. i Bošnjačka stranka i njen aktuelni predsjednik a tada poslanik mr Ervin Ibrahimović u Skupštini Crne Gore o tome su dali svoj sud krajem novembra 2018. glasanjem za Rezoluciju o 100-godišnjici “Podgoričke skupštine”.

Umjesto da iz ove poruke izvuku pouku neki u Crnoj Gori pokušavaju da profitiraju na najjeftinijem i najočiglednijem mogućem medijsko-političkom senzacionalizmu koji možda može nekom portalu donijeti nekoliko klikova više ili nekoj političkoj partiji par glasova više, ali istovremeno može nanijeti veliku i nepopravljivu štetu odnosima među proevropskim političkim snagama u Crnoj Gori kojim Bošnjačka stranka bez ikakve dileme pripada - piše u saopštenju BS-a. 

Radi građana Crne Gore koji su mjesecima izloženi medijsko-političkoj propagandi koja se vodi protiv Bošnjačke stranke i predsjednika Ibrahimovića, podsjećamo da je cijeli bošnjački narod u Crnoj Gori od početka raspada bivše Jugoslavije i Bošnjačka stranka od svog osnivanja bio na pravoj strani istorije, posvećeni nezavisnoj, demokratskoj i građanskoj Crnoj Gori, Crnoj Gori kao punopravnoj članici NATO saveza i EU, dodaju iz ove stranke. 

- U tom periodu od strane uigrane medijsko-političke propagandne mašinerije proglašavani smo za islamske fundamentaliste, teroriste, secesioniste, vehabije, strane plaćenike pa evo i četnike ali se ni jednog trenutka nismo i nećemo pomjeriti sa političkog puta koji smo zacrtali a to je da živimo kao ravnopravni građani u nezavisnoj, slobodnoj i demokratskoj Crnoj Gori, članici NATO saveza i EU.

Posebno smo ponosni što smo djelujući i kao opozicija i kao pozicija radili za dobrobit svih građana i države Crne Gore, časno i pošteno, sa obje ruke na srcu i ni jednim kodnim imenom na Skaju - navode u saopštenju. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Mak Dizdar

Nema tog saopštenja koje može ispraviti štetu nastalu jednom, najblaže rečeno dvosmislenom izjavom nikog drugog nego Ministra vanjskih poslova CG, a koja se odnosi na jednu od najmračnijih stranica CG istorije. Da se ima od koga , jedino iskreno IZVINJENJE bi bilo smisleno. Izostaće naravno.

budimo_ozbiljni

Možda je u pitanju neznavenost, možda nespretno upotrijebljena stilska figura, ali neću da vjerujem u lošu namjeru i Ibrahimovićanjegovu potrebu da se dvosmisleno izrazi o bolnom datumu za Crnu Goru. S tim stvarima igranja i jezičkih vratolomija nema. Očekujemo izvinjenje.

Maja

Na sljedećim parlamentarnim izborima nećete imati ni 2 % tako da nećete ni ući u parlament !!