14 °

max 21 ° / min 14 °

Petak

25.10.

21° / 14°

Subota

26.10.

22° / 14°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

22° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Četvrtak

31.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Crna Gora nikada u istoriji nije bila ujedinjenija

Izvor: Skupština Crne Gore

Politika

Comments 4

Mandić: Crna Gora nikada u istoriji nije bila ujedinjenija

Autor: Antena M

  • Viber

Crna Gora  je uradila mnogo za godinu dana od formiranja nove parlamentarne većine i Vlade Crne Gore, kazao je danas predsjednik Skupštine Andrija Mandić navodeći da “naša zemlja nikada u istoriji nije bila ujedinjenija”.

Mandić, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, sastao se danas sa Johanom Satlerom, novoizabranim ambasadorom delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

U saopštenju za medije navodi se da je Mandić istakao zadovoljstvo povodom prvog susreta sa novoizabranim ambasadorom, dodavši da je Crna Gora uradila mnogo za godinu dana od formiranja nove parlamentarne većine i Vlade Crne Gore te da “naša zemlja nikada u istoriji nije bila ujedinjenija”.

Navodi se da su se Mandić i Satler saglasili da je od presudnog značaja da Crna Gora nastavi ovim tempom i da istraje na ambicioznom planu zatvaranja poglavlja do 2026. godine, za šta je, kako su konstatovali, neophodno nastaviti dosadašnji odgovorni pristup procesu pridruživanja i očuvanje političke stabilnosti.

Sagovornici su naglasili potrebu za širokom međupartijskom podrškom za ključne reforme iz evropske agende, uključujući naročito reforme u oblasti vladavine prava i odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, zaključeno je tokom susreta.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Belvedersko sunce

Ne. Laži Mandić u. Ti nemozes zamisliti ništa što je crnogorsko. No malo si se uplašio za fotelju. Polako da se ne razočaraš i padneš u depresiju. Crna Gora i crnogorci su vjecni a ti prolazan

mr

Jedna od najvećih neistina-laži, u istoriji Crne Gore!

simiklier

Da upravo je tako ali oko ideje da vas lazne srbe iz Crne Gore koji rovarite protiv svoje zemje pacifikujemo