15 °

max 23 ° / min 15 °

Ponedjeljak

28.10.

23° / 15°

Utorak

29.10.

22° / 16°

Srijeda

30.10.

23° / 14°

Četvrtak

31.10.

22° / 12°

Petak

01.11.

20° / 12°

Subota

02.11.

22° / 12°

Nedjelja

03.11.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Odluka o angažovanju VCG doprinos unutrašnjoj bezbjednosti

Izvor: Predsjedništvo

Politika

Comments 4
Potjera za Alijom Balijagićem

Milatović: Odluka o angažovanju VCG doprinos unutrašnjoj bezbjednosti

Autor: Antena M

  • Viber

Savjet za odbranu i bezbjednost je donio odluku o angažovanju Vojske Crne Gore kao podrške pripadnicima Uprave policije, u potrazi za naoružanom osobom osumnjičenom za ubistvo dvije osobe u selu Tomaševo- opština Bijelo Polje, napisao je u objavi na mreži X predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Ova odluka je, kako je objasnio, donijeta u cilju doprinosa unutrašnjoj bezbjednosti u miru u okviru dodijeljene misije Vojske za podršku drugim institucijama, a sve u skladu sa Zakonom o odbrani.

"Povjerenje građana u pripadnike Policije i Vojske da će uspjeti u izvršenju ovog zadatka, i povratiti osjećaj sigurnosti građanima, sada su najvažniji. U ime Savjeta za odbranu i bezbjednost apelujem na sve da zajedničkim djelovanjem na terenu doprinesu da ova akcija bude uspješna. U ovim teškim trenucima, mislima smo uz porodicu Madžgalj, kojoj upućujem izraze iskrenog saučešća zbog gubitka njihovih najdražih Milenke i Jovana", napisao je Milatović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Ragnarok

Znači nedaj Bože śutra da se desi kakva pucačina nekolicine morali bi Vojsku angažovat.Eto koliko su nam svetosavci srozali policiju.A već atakuju vojsku da nam unište

Sokolac

Izgleda da ovaj tragićni događaj, "oslobodlički elitni državni vrh", koristi samo da se izreklamira! I to post festum, nikada na vakat, kada građanima treba! Viđeli smo to i u Šavniku! Đođu, vide i odu! Nikakve koristi od njih!

Katunjanin

Ako policija nije u stanju da locira i neutralise jednog kriminalca sa jednom lovackom puskom onda je ocigledno da je neophodna smjena kompletnog rukovodeceg , nesposobnog kadra policije na celu sa ministrom koji ih je i postavio iz partijskih razloga i vratiti profesionalce