20 °

max 20 ° / min 16 °

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

20° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Državnici i lideri partija iskoristili biračko pravo

Politika

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Državnici i lideri partija iskoristili biračko pravo

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Nosioci izbornih lista koje učestvuju na izborima u Glavnom gradu i državni zvaničnici iskoristili su svoje biračko pravo.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović glasao je, u društvu supruge i sina, u OŠ "Savo Pejanović".

Nakon glasanja, obratio se medijima:

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović glasao je u Danilovgradu.

Glasao i premijer Duško Marković

Nosilac liste Demokratske partije socijalista Ivan Vuković takođe je iskoristio svoje biračko pravo.

Vladimir Čađenović

Nosilac liste ,,Podgorica za 21. vijek", Vladimir Čađenović, iskoristio je svoje biračko pravo na izborima koji se održavaju u Glavnom gradu.

Tom prilikom, Čađenović je izjavio da očekuje da će koalicija Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA ostvariti ubjedljivu pobjedu.

,,Ljudi za 21. vijek vole svoju Podgoricu i spremni su da se posvete njenom prosperitetu i razvoju. Očekujem da će ubjedljivo izgubiti oni koji su zaustavili razvoj grada, oni iza kojih nisu ostali nikakvi rezultati, jer je zaista krajnji momenat da Podgorica krene pravim putem prosperiteta i razvoja. Podgorica za 21. vijek zaslužuje ljude koji se nalaze na našoj listi, jer zaista su pokazali da znaju probleme grada i ponudili najbolja rješenja. Molim građane Podgorice da danas masovno iskoriste svoje biračko pravo i tako pokažu da vole svoj grad i da su spremni da zajedno radimo na njegovom razvoju i prosperitetu. Podgorica za 21. vijek danas pobjeđuje", naveo je Čađenović.

Aleksa Bečić 

Predsjednik Demokrata i jedan od lidera koalicije ,,Podgorica za 21. vijek" Aleksa Bečić, iskoristio je svoje biračko pravo na izborima koji se održavaju u Glavnom gradu.

Tom prilikom, Bečić je pozvao građane, i većinsku, nezadovoljnu Podgoricu i Crnu Goru da izađu na izbore i glasaju.

,,Ništa ne zavisi od DPS-a. Sve zavisi od vas koji ste nezadovoljni, a koji se dvoumite da li da izađete na izbore. U Podgorici smo ih i 2016. godine, u onom antidemokratskom ambijentu, ubjedljivo pobjedili. Ne dozvolite sebi da ostanete kući, a da onda četiri godine kritikujete DPS. To nije prvo pošteno ni prema sebi, ni prema djeci, ni prema porodici, a posebno prema onim generacijama koje će nas naslijediti. Izaberite mladost, iskrenost, budućnost i dominantnu programsku i kadrovsku ponudu. Izaberite ljude koju su vodili pozitivnu kampanju, izaberite ljude za 21. vijek. Srećno", poručio je Bečić.

Nosilac liste Prave Crne Gore Vladislav Dajković iskoristio svoje biračko pravo na biračkom mjestu 72-A u Osnovnoj školi "Pavle Rovinski", na Starom Aerodromu.

Nosilac liste Građanskog saveza za promjene (SDP – DEMOS – Slobodni građani) Ivan Vujović glasao je u 11h u OŠ Branko Božović.

 “Pozivam sve gradjane Podgorice da iskoriste danas svoje biracko pravo koje im Ustav daje . Izbori se odrzavaju jednom u 4 godine i zato je ovo velika demokratska prilika da slobodni gradjani Podgorice svojom slobodnom voljom opredijele ko ce ih predstavljati u narednom cetvorogodisnjem períodu.”

Iz Prave Crne Gore su saopštili da je predsjednik te stranke Marko Milačić glasao u 10 sati na biračkom mjestu broj 65A, Poreska uprava Crne Gore, u Podgorici.

Marko Milačić je na glasanje došao sa ocem i sinom Vukom.

Lider Srpske koalicije Dobrilo Dedeić takođe je glasao u Podgorici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR