15 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Jedinstvena prilika da uvedemo red, Mugoša je budućnost Podgorice

Izvor: Antena M

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Marković: Jedinstvena prilika da uvedemo red, Mugoša je budućnost Podgorice

Autor: Antena M

  • Viber

Predstavljena je izborna lista "Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković", za izbore u Podgorici. 

Marković je kazao da stoje kao tim koji vjeruje u moć zajedništva.

Marković je kazao da je nosilac liste Ilija Mugoša, ta da je on budućnost Podgorice. On je poručio da su izbori u Podgorici prilika da se uvede red.

"Mi se nalazimo na raskrsnici, u ključnom trenutku za naš grad i državu. Za nas ovo nije izborna trka, ovo je borba za priliku da uredimo Podgoricu, prepunu mogućnosti za sve. Naša misija nije da samo osvojimo glasove, želimo da inspirišemo i probudimo narod. Ovdje smo da pokažemo da politika može biti snaga dobra, da politika ne znači progon i satanizaciju neistomišljenika" , naveo je Marković. 

Nosilac liste Ilija Mugoša poručuje da su realni i znaju šta su prioriteti jednog grada.

Navodi da ne obećavaju kule i gradove.

On naglašava da njihovu izbornu listu čine stručnjaci.

"Ova lista je naš odgovor na ono što danas živimo u Podgorici, odgovor na vapaj naših građana", navo je Mugoša i naglasio da će se fokusirati na ono što mogu da izvedu.

"Mi ćemo promovisati novi pristup. Došlo je vrijeme za red", poručio je Mugoša.

Na listi su: Jelena Knežević, Vlastimir Ristić, Dragoljub Bulatović, Melita Sijović, Danko Rajković, Milena Radulović, Milica Raičević, Valentina Jaćimović, Marko Rakočević, Đuro Žugić, Slavica Kruščić Vasović, Ana Radović, Đon Ljuljđurović, Božidar Božović, Ivo Đoković, Jasmin Košuta, Đorđe Đurović, Jelena Filipović, Vojin Rondović, Marija Knežević, Zdravko Radulović, Dragan Rabrenović, Dalibor Tomić. 

U timu su i Dražen Vlaović,  Dušan Bošković, Snežana Divljanović, Dejan Živković, Vlatko Ćipranić, Ljubica Popović, Emil Đokić, Dušan Baković, Ljubica Popović, Sonja Raosavljević, Vule Đurašković, Minja Radivojević, Saša Vujošević, Marina Vojinović, Miljan Šestović, Adela Dizdarević, Batrić Simonović, Milijana Dabović, Danilo Milošević, Ismar Kalač, Alisa Bektašević, Milica Elek, Taida Salagić, Milica Adžić, Milena Dragović, Aleksandra Marijanović, Marko Bobičić, Božidar Krković, Enesa Hasanagić Katana, Nikola Vujačić, Dijana Džaković, Vladimir Laličić, Jovan Jelić...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR