16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: Sindikatima riješiti stambeno pitanje, dati placeve i otpisati komunalije

Lokalni izbori 2024

Comments 4

Milović: Sindikatima riješiti stambeno pitanje, dati placeve i otpisati komunalije

Autor: Antena M

  • Viber

Policajci, vatrogasci, prosvjetari, medicinari i drugi zaposleni koji služe državi Crnoj Gori i Glavnom gradu Podgorici, ne smiju da dočekaju svoje penzionerske dane kao podstanari, poručuje kandidat za gradonačelnika Podgorice Andrej Milović. 

"To bi bio poraz i države i društva. Glavni grad mora da im obezbijedi bolje uslove.

Kao gradonačelnik Podgorice, u saradnji sa sindikatima iniciraću dogovor da sindikati dobiju parcele na kojima će se graditi stanovi kojima će riješiti stambeno pitanje. To ću učiniti na samom početku mog mandata, biće to prioritet!", navodi Milović. 

Glavni grad Podgorica bi po ovom planu opredijelio parcele i komunalno ih opremio bez naknade, dodaje on. 

"Zauzvrat grad bi dobio dio poslovnih i stambenih jedinica u vrijednosti parcela i komunalija, dok bi većinu stambenih jedinica dobili sindikati radi rješavanja stambenih pitanja za zaposlene.

Neprihvatljivo je da Glavni grad Podgorica posjeduje na desetine parcela na Starom Aerodromu, Tuškom putu, Zabjelu, Maslinama, Zagoriču i drugim lokalitetima, koji su obrasli i zapušteni, a da Glavni grad ne iskoristi priliku i ne pomogne svojim građanima da konačno riješe stambeno pitanje.

Moja obaveza kao gradonačelnika je da to promijenim, da vratim Podgoricu građanima - parcele za sindikate!", napisao je Milović na mreži Iks. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Fori

Kako to samo onim koji rade u drzavnim firmama sto s ostatkom koji nije mogo preko partijskih veza zaposliti u te drzavne firme a u ostalom i mi svi ostali radimo za dobrobit podgorice i citave Crne Gore i ti poce ko dojucerasni tvoj milojko

čitalac

A zašto ne i radnicima privatnih firmi? I oni služe ovom gradu i državi, pošteno zarade svoju platu i plate državi dažbine. Mnogi iz državnih i gradskih firmi su samo na teret građanima, a bez radnika Volija svi bi pokrepali od gladi. Ovdje se samo vrte ekonomski obrasci iz socijalizma, a kao hoćemo

Brano Bozovic

Milovicu sta je sa omrcenim penzionerima?Prioritet bi trebao dati na tu populaciju. Sve sto imate,stvorili smo mi i generacine prije nas. U Podgoricu plac dat,komunalije bilo zapelo oko 300 000 eur.u pitanju oko 60 stambenih jedinica.