18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Snežana Jovanić na čelu liste Za budućnost Kotora

Lokalni izbori 2024

Comments 5

Snežana Jovanić na čelu liste Za budućnost Kotora

Autor: Antena M

  • Viber

Dipl. ing. građevinarstva i funkcionerka NSD Snežana Jovanić biće na čelu liste koalicije Za budućnost Kotora na lokalnim izborima 29. septembra. Ona će predvoditi pobjednički tim sastavljen od uglednih ljudi koji su Kotoranima dobro poznati, saopšteno je iz te koalicije.

“Koalicija Za budućnost Kotora je u prethodnom periodu pokazala odgovornost prema građanima. Držali smo i držimo riječ. Nisu nas mogli kupiti, nismo imali problem ni da odemo u opoziciju kako bismo sačuvali svoje političke i ljudske principe”, navodi se u saopštenju.

Sigurni su, kažu, u pobjedu i u to da će ih građani nagraditi za dosljednost i odlučnost koju su prema njima i Kotoru pokazali sve ovo vrijeme.

“Koalicija Za budućnost Kotora biće glavna snaga i okosnica buduće vlasti u našem gradu, u kojoj neće biti mjesta za DPS. Spremni smo da snažno radimo za budućnost svih naših građana, imamo ideje i viziju razvoja Kotora, u isto vrijeme odlučni i da čuvamo tradiciju i naše istorijsko nasljeđe”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Persona

Ja vjerujte samo čekam te ugledne Kotorane na toj vašoj listi?!

Novo Naselje

Ukratko gospodjo Snežano Klopan Jovanić sve što je napisano u ovom tekstu prigodom vašeg imenovanja za nosioca liste je čista LAŽ. To je poznato gradjanima Kotora i okolnih mjesta koje neznanje i nestručnost stoji u vama i onojema koje ste zapislili. Koliko imate stručnjaka za koje nema stolica?

Gradjanin

Čuš ova ima viziju za razvoj Kotora a istovremeno da će sačuvati tradiciju starog grada. Kakve ti veze imaš sa Kotorom osim što si na čelu Direkcije za izgradnju Kotora uništila to opštinsko preduzeće za sva vremena. Sad bar gradjani znaju ko je kriv što se u opštem cirkusu nemaju kome obratiti.