16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković: Nećemo da naši gosti iz Kotora, svjetskog, prirodnog i  kulturnog blaga odlaze razočarani

Lokalni izbori 2024

Comments 2

Živković: Nećemo da naši gosti iz Kotora, svjetskog, prirodnog i kulturnog blaga odlaze razočarani

Autor: Antena M

  • Viber

Kotoru ćemo obezbijediti sistem zaštite kakav ima svako drugo zaštićeno područje, staraćemo se odgovornije prema starijim sugrađanima, ali i
osobama sa invaliditetom, omogućičemo mladima da ostaju u Kotoru i nećemo dozvoliti da turisti odlaze razočarani, poručio je Mladen Živković, kandidat na listi „Evropski savez (SD, SDP, LP i građani) - Zasjat će Kotor”.

„Nećemo da posmatramo naše starije sugrađane kako uzaludno na +40 stepeni na suncu pokušavaju da dođu do nekog oblika javnog prevoza.
Nećemo da naše osobe sa invaliditetom jedva zadovoljavaju elementarne ljudske potrebe, a kamoli one kulturne ili građanske“, rekao je Živković.

Živković je istakao da u Kotoru treba stvarati šanse da mladi tokom cijele godine rade u svom gradu, ali i omogućiti bolje uslove života za sve građane.

„Cijenimo da ovakav turizam možda donosi mogućnost našim mladima tako što će raditi jednostavne i sezonske usluge. Međutim, on ih kao takav
neće zadržati u našem gradu. Nećemo da čitamo da naš klinički centar nema pedijatara. Nećemo da naši gosti iz ovog svjetskog, prirodnog i kulturnog blaga odlaze razočarani i pod stresom“, kazao je Živković.

On je naveo da turizam treba da generiše cjelokupni razvoj grada, ali da se to ne može postići bez neophodnog režima zaštite.

„Kotoru je potreban režim zaštite, kao i svakom drugom svjetskom ili nacionalnom zaštićenom području. Taj režim će da bude osnov njegovog
razvoja i osnov na kojem će naš turizam generisati cjelokupni razvoj, a ne generisati haos“, zaključio je Živković.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

slo

svaka čast rođo,puno sreće i pameti .Pobijedite i pokažite kako se voli Kotor i Crna Gora .

Rade

Danas sam od Sv. Vrače, naselja u Dobriti do Plagenata, naselje na ulazu Kotora, vozio auto tacno 30 minuta. Inace se ranije, kada nije bilo Jokicevih semafora, to rastojanje prelazilo 5-8 minuta. To je danas Kotor, gospodine Zivkovicu. Treba sve prodati i bjezati iz Kotora. Namjerno se ubija život