10 °

max 19 ° / min 10 °

Utorak

01.10.

19° / 10°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

20° / 15°

Petak

04.10.

18° / 17°

Subota

05.10.

21° / 16°

Nedjelja

06.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danas predaja liste DPS-a za podgoričke izbore, polovinu njenog sastava čine žene

Izvor: DPS

Lokalni izbori 2024

Comments 1

Danas predaja liste DPS-a za podgoričke izbore, polovinu njenog sastava čine žene

Autor: Antena M

  • Viber

Izborna lista Demokratske partije socijalista, pod nazivom “I riječju i djelom! – dr Nermin Abdić” biće danas u 18h predata Opštinskoj izbornoj komisiji Glavnog grada.

"Oko 10.000 građana, u samo nekoliko dana, svojim potpisima su podržali ovu listu, izrazivši nadu da će se Podgorica ponovo razvijati, graditi i unapređivati, i da njeni stanovnici neće nikad više biti taoci nesposobne vlasti koja se godinu dana između sebe svađala i otimala za fotelje i uhljebljenja.

Listu Demokratske partije socijalista čine ljudi koji su ozbiljni i odgovorni, dokazani u svojim profesijima, kao i oni koji su iako mladi, bili spremni da svoju mladalačku energiji i entuzijazam upotrijebe kako bi Podgorica ponovo krenula naprijed u ekonomski, privredni i društveni razvoj. Na listi je 50 procenata žena, i njihova snaga i požrtvovanost nas uvjeravaju da ćemo ovu borbu za Podgoricu voditi fer i časno ali i beskompromisno prema svim lošim pojavama koje su godinu dana uništavale ovaj grad", navode iz DPS-a. 

Na čelu liste je Nermin Abdić.

"On je omiljeni ljekar, podgorički komšija a prije svega dobar čovjek i zato je grupa prijatelja dr Abdića, među kojima su najpoznatiji crnogorski umjetnici, vokalni izvođači, odlučila da mu pokloni večeras koncert u čast predaje liste i zvaničnog početka kampanje. Pozivamo sve naše zainteresovane sugrađane da nam se pridruže danas u 20h kod Sahat-kule i da uživamo u muzici koju interpretiraju legende crnogorske muzičke scene", dodaju u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR