16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Saša Mujović duže glasao DPS od mene, učestvovao u jednom od izbornih štabova na prethodnim lokalnim izborima

Lokalni izbori 2024

Comments 8

Nikolić: Saša Mujović duže glasao DPS od mene, učestvovao u jednom od izbornih štabova na prethodnim lokalnim izborima

Autor: Antena M

  • Viber

"Nosilac liste PES-a i Demokrata na predstojećim izborima u Podgorici, Saša Mujović, slagao je javnost jutros kazavši da nikad nije glasao niti da je bio dio Demokratske partije socijalista Crne Gore", tvrdi Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Naime, kako navodi Nikolić, "Saša Mujović nije bio samo glasač naše partije već i dugogodišnji aktivista tokom izbornih kampanja. O tome svjedoči i fotografija koju dostavljam u prilogu saopštenja a koja je nastala na jednom od štabova održanih uoči lokalnih izbora u Podgoricu 2022. godine".

Fotografija je, kaže, nastala 16.10.2022. godine.

"Ukoliko Mujović nastavi da laže, obavijestiću crnogorsku javnost i o tome kakva vrsta štaba je u pitanju, ko ga je vodio, gdje su održavani sastanci i kakav je konkretan doprinos Mujovića bio izbornom rezultatu koalicije ,,Svi za naš grad!”.

Dodatno, Saša Mujović ima duži glasački staž kada je u pitanju Demokratska partija socijalista od mene. Naime, ja sam biračko pravo prvi put iskoristio 2012. godine sticanjem punoljetstva, a Mujović još od ranih 2000-ih aktivno i sa strašću glasa DPS", ističe Nikolić.

Konačno, kako dodaje, tužno je posmatrati dekana Elektrotehničkog fakulteta kako na ovaj način prlja besprijekornu biografiju i srozava svoj ugled u javnosti.

"Saša, sačuvaj barem malo integriteta i prestani da potpisuješ saopštenja koja ti uvaljuju i da slušaš komunikacione savjete Demokrata. Možeš ti i bolje od toga", zaključuje Nikolić.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

MARA

TO ŠTO JE BIO ČLAN PARTIJE,NE ZNAČI DA JE I GLASAO ZA DPS.UOSTALOM,TO SU POKAZALI IZBORI 2020,KAD SU PALE MASKE.BIVŠI DPS ČLANOVI,ČAK I POSLANICI NAŠLI SU SE SA "POBJEDNICIMA".TIPIČNO NAŠKI.

VITEZ

Saša ..svaka ti čast...pa ti si više u DPS od mene...

Sanja

Mujoviću,nek bar nešto ostane od AKADEMSKOG obrazovanja.Polika prođe,ovo OSTAT mora.