16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: Saša budi čovjek, reci istinu

Izvor: Podgorička lista

Lokalni izbori 2024

Comments 1

Milović: Saša budi čovjek, reci istinu

Autor: Antena M

  • Viber

- Saša budi čovjek, reci istinu! Saša, nije sramota što si bio dvije decenije u DPS, to ti kažem ja koji nikada nisam glasao DPS. Ali, sramota je da obmanjuješ građane Podgorice i Crne Gore da nisi bio u DPS, kad postoje dokazi i svjedoci svih kampanja koje ste radili zajedno, napisao je na mreži Iks kandidat za gradonačelnika Podgorice Andrej Milović, koji je nosilac Podgoričke liste. 

"Saša, budi čovjek, nemoj Spajićevim lažavim stopama da ideš, ne priliči ti jer si profesor", naveo je Milović, obraćajući se Saši Mujoviću iz PES-a. 

- Sve ovo što negiraš gledaju i čitaju tvoji studenti, nemoj da im daješ loš primjer i da padaš u njihovim očima, a već rapidno od sinoć padaš. Ne smije politika biti iznad profesure, tj. političke laži iznad istine.

Kaži ljudski: "Bio sam u DPS, nisam više, promijenio sam političko mišljenje jer svako ima pravo na to", i idemo dalje. To je ljudski, to je vaspitano, to očekuju građani od jednog profesora - da ne bude politikant.

Budi, kao recimo Olivera Injac, koja vam je prva na listi, a koja se ne stidi što je bila kadar Veselina Veljovića i Duška Markovića u MUP, koja se ne stidi što je radila izbore za DPS, što je skupljala potpise, a na Zabjelu i UDG agitovala i radila "Siguran glas" za DPS. Bez ako i u nju, u međuvremenu, nije ušao duh Milojka Spajića, kao izgleda u tebe, pa bude negirala opštepoznato.

Profesore, ovo do sad je čista nula poena, ali imaš popravni, nije kasno - napisao je Milović. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

jovan j.

Ne stidite se DPS- a. Da vladate 100 godina ne bi uradili za Crnu Goru, što je uradila ta partija. Kolika halabuka na njih, a vaši puleni po zatvora.