15 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Koalicija "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu" predstavila šta će sve da uradi ako dođe na vlast

Izvor: Koalicija "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu"

Lokalni izbori 2024

Comments 1

Koalicija "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu" predstavila šta će sve da uradi ako dođe na vlast

Autor: Antena M

  • Viber

Koalicija "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu" na čelu sa nosiocem liste Lukom Rakčevićem predstavila je danas svoj izborni program pod nazivom "Vizija bolje Podgorice".

Na samom početku predstavljanja programa prisutnima se obratio predsjednik Crne Gore Jakov Milatović ističući da će građani imati prilike da vide, kako tvrdi, izuzetan plan razvoja grada, brojne kapitalne projekte i mjere koje se tiču djece, roditelja, penzionera, zaposlenih i nezaposlenih u Podgorici.

"Izradili smo i sajt https://www.zaboljupodgoricu.me/ gdje građanke i građani Podgorice mogu detaljno da se upoznaju sa svim projektima čijom realizacijom će Podgorica postati moderan evropski grad. Pored programa mi imamo i izuzetnog kandidata za gradonačelnika koji je u odnosu na ostale dokazani borac za bolju Podgoricu u posljednjih 10 i više godina, kako iz pozicije opozicije tako i vlasti, zbog čega će upravo Luka Rakčević i biti budući gradonačelnik Podgorice", kazao je Milatović.

Kandidat za gradonačelnika Luka Rakčević predstavljajući program vizije bolje Podgorice koji broji 51. tačku je, između ostalog, istakao ono što će njihova lista, ako dođu na vlast, realizovati u prvih 100 dana. Obezbijediće, kako tvrdi, prvo 50% subvencija za produženi boravak djece, korpu domaćih proizvoda za sve trudnice, koš u svakom kvartu, besplatan prevoz za sve penzionere, bioskop u KIC-u Budo Tomović, kupiti 50 novih autobusa, "bike sharing" sistem, i početi izgradnju Istočne tribine stadiona Pod Goricom, trga Božane Vučinić I rekonstrukciju Jusovače.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

Buc'ko,vi ste bili zajedno sa gospodjom Injac..Sta sad-sad ces biti bolji?? Ne sprdaj se sa narodom CG!