13 °

max 21 ° / min 12 °

Utorak

17.09.

21° / 12°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abdić nakon vožnje sa građanima: Brojni problemi u javnom prevozu, potrebne nove linije, uređivanje stajališta i jeftinije usluge

Izvor: DPS

Lokalni izbori 2024

Tag Video
Comments 2

Abdić nakon vožnje sa građanima: Brojni problemi u javnom prevozu, potrebne nove linije, uređivanje stajališta i jeftinije usluge

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Kako je i najavio juče u svom pozivu, nosilac liste “I riječju i djelom!” – dr Nermin Abdić jutros je vozio na liniji L19 i razgovarao sa građanima o problemima javnog prevoza.

Kako je istakao Abdić, a saopštila DPS, "vozač" je naišao na brojne zamjerke u odnosu na rad javnog prevoza:

"Prije svega to su nesređena autobuska stajališta, nedostatak istih, zatim ukinute pojedine autobuske linije koje građani traže da se ponovo vrate. Taj zahtjev se odnosi prije svega na to da ovaj dio Konika bude ponovo povezan sa najvećom zdravstvenom ustanovom u Crnoj Gori - Kliničkim centrom.

Imali smo primjedbu i iz Bloka VI da autobus na toj relaciji saobraća svega do Pravnog fakulteta pa moramo napraviti ekstenziju te linije do Gimnazije.”

- Kako je istakao, sve sugestije i primjedbe građana su notirane i nakon pobjede na izborima uradićemo sve kako na ovoj tako i na drugim linijama saobraćanja kako bi riješili probleme, a sve u cilju boljeg i dostupnijeg gradskog prevoza - poručuju iz DPS-a.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ana

30god na vlasti vas nije bilo brigo kako funkcionise javni prevoz. Sad bar ima dosta linija i tacnih autobusa. Tako da..

Javor

Bojim se da je vožnja bila uzalud. Potvrda tome su i poruke koje si dobio prije neki dan.