14 °

max 24 ° / min 14 °

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučurović: Milatović prezire one koji su mu dali podršku da, ničim izazvan, postane šef države

Izvor: NSD

Lokalni izbori 2024

Comments 3

Vučurović: Milatović prezire one koji su mu dali podršku da, ničim izazvan, postane šef države

Autor: Antena M

  • Viber

Razumljiva je nervoza Jakova Milatovića u susret izbornom krahu koji ga očekuje na izborima u Podgorici, ocjenjuje Jovan Vučurović, poslanik Nove srpske demokratije.

Međutim, kako navodi Vučurović, "nije razumljivo da se sa pozicije predsjednika Crne Gore iz dana u dan svojim izjavama ovako politički srozava i dovodi u pitanje svaki kredibilitet koji ima."

"Pravo pitanje za njega je da li će stisnuti petlju i imati toliko političkog morala da podnese ostavku i napusti mjesto predsjednika Crne Gore kad doživi fijasko u Glavnom gradu. Kad se već, kršeći Ustav, kandidovao na lokalnim izborima, i saopštio da nije predsjednik CG, onda bi bilo korektno da to stanje i faktički potvrdi", kaže Vučurović.

Milatović je, smatra Vučurović, odavno poslao poruku da nije predsjednik svih građana i da, kako kaže, "prezire one koji su mu dali podršku da, ničim izazvan, postane šef države, da bi sada ušao u otvorenu kolaboraciju sa DPS"

Inače, trebalo bi da ustane svaki put kad pomene NSD i DNP, kad pomene bivši DF, smatra Vučurović.

"Ne ulazim u to šta je Milatovića podstaklo na saradnju sa DPS, sa kojima je srušio vlast u PG, niti koliku i kakvu je korist imao od toga, ali znam, a to je potvrdilo i vrijeme, da oni koji su bili u koaliciji sa DPS nestaju sa političke scene", zaključuje Vučurović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Predsjednika Crne Gore biraju građani-nke. Ali zašto bi čuveni ljubitelj partizanskih pjesama a neznanja o ljudskim pravima uopšte znao tako jednu neupitnu ustavnu činjenicu?

Ratko

Sam sebe razotkrivas.Ako ste bili toliko neodgovorni da za sefa Drzave postavite bilo koga,nicim izazvanog,sve je potvrdjeno sto se prica da ste stetocine kojima je jedini naum unistiti Drzavu Crnu Goru sto kroz (ne)obrazovanje po skolama sto kroz termitski napad temelja institucija vlasti.Bljak.

Orlov krš

Sa koliko partija i partijica u koaliciji izlazite na izbore Vučuroviću,možeš li nabrojati!? Kad je DPS tako slab,a izlazi samostalno,a vi tako jaki što nijeste stisnuli petlju pa na izbore izašli sami!? Znate da ste gubitnička opcija,pa se sokolite u gomili!Nema vam od toga ništa!Poraz slijedi!