14 °

max 24 ° / min 14 °

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pokret za Podgoricu: Neistine sad

Izvor: Pokret za Podgoricu

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Pokret za Podgoricu: Neistine sad

Autor: Antena M

  • Viber

 
Čitajući danas, besmislene optužbe o navodnom bahaćenju, kroz saopstenja sada već naših bivših kolega, nismo ni sumnjali da će kolega Čarapic dati svoj puni doprinos u kampanji blaćenja i podmetačina, saopštio je Pokret za Podgoricu.

 “Čovjek sa 5 funkcija i nezvanično najveći radnik u Pokretu Evropa sad dobro je izučio kako da se dodvori svom premijeru. Po uzoru na svog partijskog šefa, dokazanog lažova, mlađani Čarapić se hitrim korakom penje uz partijske stepenice pod parolom ,,Lažemo sad”, navodi Pokret za Podgoricu u saopštenju.

Dodaju da riječ bahat uz predsjednika ne stoji, te da  taj glagol prirodno više leži Čarapićevom šefu koga u toku državnih obaveza možemo vidjeti samo na relaciji Singapur-San Trope.

"Njegove laži i maštarije su postale već sad antologijske i tu mu na crnogosrkom nebu nema premc. Tvoj šef je postao ono što se u medijima zove nekredibilan izvor informacija, to znači da za sve što izgovori Spajić a nije očigledno traže se dokazi. Vaso nam sad otkriva da je jedini način da se penjete uz partijsku hijerarhiju da lažete više i besmislenije od svog šefa. Da li je to uopšte moguće? Nadamo se sa će nam to pokazati Vaso u sljedećem saopštenju, koje sa nestrpljenjem očekujemo”, poručuju iz Pokreta za Podgoricu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR