14 °

max 24 ° / min 14 °

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mujović: Izbori u Podgorici sve samo ne lokalni

Izvor: Demokratska CG

Lokalni izbori 2024

Comments 5

Mujović: Izbori u Podgorici sve samo ne lokalni

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Saša Mujović, kandidat liste "Evropa sad - Demokrate - Još jače - prof. Saša Mujović" za gradonačelnika Podgorice, kazao je da su izbori 29. septembra sve samo ne lokalni, već da je na sceni "veliki pokušaj" da se ugrozi Vlada i da se "vratimo na teren podjela".

Lista PES-a i Demokrata predstavljena je sinoć, a događaju su prisustvovali predsjednici tih partija Milojko Spajić i Aleksa Bečić, gradonačelnica Olivera Injac i drugi na listi Danilo Šaranović.

U saopštenju se navodi da je predstavljeno 59 kandidata za odbornike sa koalicone liste, a da je Mujović predstavio planove rada i viziju Podgorice u naredne četiri godine.

“Po ravnom putu mogu i umijem sam hodati, ali po makadamu nikako bez vas sugrađani. Ako imate jasan cilj i namjeru onda svako davanje i odricanje dobija puni smisao. Borimo se da se ne vrate dani apatije i beznađa, da se ne vrate oni koji žele da ima više građana u stanju socijalne potrebe. Ovi izbori su sve samo ne lokalni. Ovo je veliki pokušaj da se ugrozi 44. Vlada, da se ponovo vratimo na teren podjela”, kazao je Mujović.

On naveo da mu je Podgorica dala puno i da zbog toga osjeća potrebu da joj uzvrati.

“Podgorica mi je dala puno toga i red je da joj uzvratim! Siguran sam da imamo mudrosti da od Podgorice napravimo evropsku metropolu. Nemam praznih obećanja, data riječ je za mene svetinja i ona se mora poštovati. Ako se obeća, to se mora ispuniti. A obećavam da ćemo imati čistiji grad, da ćemo napraviti postrojenje za preradu guma, da ćemo imati energetski efikasan grad... Riješićemo problem saobraćaja. Stimulisaćemo motorizovani i nemotorizovani saobraćaj. Radićemo i gradićemo još više”, rekao je Mujović.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

,,Veliki pokušaj da se ugrozi 44.Vlada,da se ponovo vratimo na teren podjela.''Što se tiče Vlade Mujoviću,Crnoj Gori bi svanulo! Kad su podjele u pitanju pa vi ste svi,,oslobodioci''kao rogovi u vreċu,ali ne zbog ideologije,svi ste isti,već zbog fotelja! Poraz je neminovan!!!

td

U odnosu na druge iz PES-a,profesor Mujovic je izgledao drugacije-obecavajuce i ozbiljnije.Moramo priznati da nas je prevario i razocarao.Steta.

Tito

Profesore, jesi svjestan što zboriš i činiš!! Ko tebe, zajedno sa Alekom i Molekom, da shvati ozbiljno, ne na nacionalnom, nego i na lokalnom nivou!? Pazi, da ih ti ne spasiš!!! Ima li ove bruke iđe na svijetu!!!