16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Borovinić Bojović: Napravili smo dogovor sa građanima da Podgoricu učinimo boljim mjestom za život

Izvor: Screenshot

Lokalni izbori 2024

Comments 2

Borovinić Bojović: Napravili smo dogovor sa građanima da Podgoricu učinimo boljim mjestom za život

Autor: Antena M

  • Viber

Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ prenijela je sigurne poruke namjere da se glavni grad oslobodi stega prethodne vlasti, saopšteno je iz koalicije.

„Oslobodili smo Podgoricu trodecenijskog režima autokratije, korupcije i represije. Pobijedili smo. I pored sabotaža koje je režim koristio da bi sprovodio zloupotrebe“, navela je ona.

Koalicija „Za budućnost Podgorice“ je, navode, pokretač promjena.

"Naši partneri su građani za koje smo otvorili vrata institucije. Napravili smo dogovor sa građanima da Podgoricu učinimo boljim mjestom za život, gradom koji će biti dovoljno širok za sve. Iako je period između izbora bio kratak, vlast koja je ostavila DPS u opoziciji je pokrenula projekte i inicijative. Sa posebnim fokusom na najmlađe i brigu za najstarije. I u ovim trenutku predvodimo inicijative koje će omogućiti razvoj Podgorice u svim smjerovima u oblasti kulture i sporta, a borimo se i izborićemo se da Podgorica osvoji kandidaturu Evropske prijestonice mladih.

Naša koalicija vodi računa o svemu i o svima. Ja sam jedina žena kandidat na ovim izborima. Još mnogo će biti potrebno da se uradi na polju poboljšanja položaja žena. To je signal i opomena za čitavo društvo", kazala je Borovinić Bojović.

Andrija Babović, kandidat za odbornika sa liste koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ predstavnik je, kažu u saopštenju, odgovornih, savjesnih i vrijednih.

„Mi se ne igramo sa gradom u kome živimo. Ovo je grad svih nas", kazao je. 

„Ovi izbori predstavljaju prvorazrednu šansu da građani nama, kao najodgovornijem političkom subjektu, ukažu najveće povjerenje a uskrate ga onima kojima građani nikada nisu bili na prvom mjestu", naveo je on.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Dosad ste pokazali ko ste , sto ste i kakvi ste. Bilo zena ili muskarac -svejedno , bitno je da ta osoba voli svoj grad , svoju drzavu ,da postuje jezik ,kulturu ,istoriju ,tradiciju i sve sto voljenu drzavu krasi i cini jedinstvenom. Ti apsolutno nista od toga nemas -pa kome se ti obracas ?

Josip

Hahahahaha...Hahahahaha...dobar vic!!!! Viđeli smo, u što si pretvorila Podgoricu! Dva puta ne basijedamo na vaše bedastoće!!!