14 °

max 24 ° / min 14 °

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Ne mogu nam biti partneri oni koji nisu napravili otklon od Medenice i Katnića

Izvor: A plus

Lokalni izbori 2024

Comments 12

Adžić: Ne mogu nam biti partneri oni koji nisu napravili otklon od Medenice i Katnića

Izvor: A plus

Autor: Antena M

  • Viber

Građanski pokret URA i lista “Za bolju Podgoricu” sastavljaće vlast za partijama koje su građanske profilacije, kazao je u emisiji “Klub A plus” potpredsjednik GP URA Filip Adžić.

“To su partije koje vide evropsku Podgoricu i evropsku Crnu Goru i partije koje teže evropskim vrijednostima. Partneri će nam biti svi oni koji dijele viziju bolje Podgorice, a mi u ovom trenutku ne možemo znati ko će sve podržati Luku Rakčevića za gradonačelnika Glavnog grada”, dodao je Adžić.

Poručio je, takođe, da im partneri ne mogu biti partije koje nisu napravile otklon od kriminala i korupcije.

“I koje nisu napravile otklon od Vesne Medenice, Milivoja Katnića i Zorana Lazovića“, kazao je Adžić, tokom gostovanja na A plus televiziji.

Prema njegovim riječima, u ovom trenutku biračima može sigurno reći da će nosilac njihove liste Luka Rakčević biti gradonačelnik Podgorice.

“Sve ostalo je plod zajedničkih vizija, jer želimo Podgoricu da učinimo evropskom metropolom koja će biti glavni zamajac Crne Gore”, smatra Adžić.

Ipak, napominje Adžić, prvo se mora vidjeti kakvi će biti rezultati izbora.

“Neprihvatljivo nam je da nakon formiranja vlasti imamo nefunkcionalnu upravu, gdje će se zadovoljavati partijski interesi i fotelje”, zaključio je Adžić.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Di

A jesu li: Katnić, Medenica i Lazović osudjeni, pa da vi ne možete biti njihov partner. Držite ljude u zatvoru zato što znate da su bolji od vas, pa ih sprečavate u tome da su i dalje iznad vas. Naravno da ne možete biti partneri, ali zato što oni ne mogu sa vama, a ne vi sa njima. Vi se ih bojite.

Tara

Adzo-Dritko..znamo se od TU..pa nadalje..Pominjete..velike licnosti,koji su sluzili nasoj drzavi CG..vasa izjava je lazna a ujedno sramna!

Katunjanin

Ti da si coek ADZICU ti bi napravio otklon od Abazovica i ostalih prervaranata koji urnisu Crnu Goru. Za Katnica ne postoji presuda niti ova optuznica moze da opstane i ti to vrlo dobro znas. A doci ce i smjena vlasti pa da vidimo sta ce te ti i Dritan da pisete iz zatvora?