14 °

max 24 ° / min 14 °

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abdić u Piperima: Unaprijedićemo putnu infrastrukturu i vodosnabdijevanje Radovča i iskoristiti turističke potencijale Duklje

Izvor: DPS

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Abdić u Piperima: Unaprijedićemo putnu infrastrukturu i vodosnabdijevanje Radovča i iskoristiti turističke potencijale Duklje

Autor: Antena M

  • Viber

Nosilac liste “I riječju i djelom!”, dr Nermin Abdić obišao je danas Pipere i razgovarao sa građanima iz tog dijela Podgorice, saopšteno je iz DPS-a.

Abdić je podsjetio na brojne projekte koje je Glavni grad realizovalo u ovom dijelu Podgorice u vrijeme dok je Demokratska partija socijalista dominantno činila okosnicu lokalne vlasti u našm gradu, kao što je pokrivanje sistemom javne rasvjete i unapređnje vodosnabdijevanja, navode u saopštenju.

Građani su, vođeni tim pozitivnim iskustvom, govorili o projektima koje je neophodno realizovati u naredne četiri godine, kako bi se značajno unaprijedio kvalitet života Pipera i okoline.

.

Abdić je najavio značajno unapređenje lokalne putne infrstrukture, ali i rješavanje višegodišnjeg pitanja vodosnadbijevanja Radovča i rubnih djelova Pipera. Posebnu pažnju posvetiće rješavanju problema poplava na mostu preko potoka Širalija, koji je neuralgična saobraćajna tačka ovog dijela Podgorice, poručuju iz DPS-a.

Imajući u vidu značaj KUD-a “Ljubo Božanović”, koji postoji preko 50 godina, Abdić je najavio snažnu podršku Grada ovom društvu, ali i FK “Drezga”, koji je takođe simbol Pipera. Osim toga, posvećno će se raditi na valorizaciji lokolatiteta Duklja, koji Podgorici predstavlja neprocjenjivu riznicu materijalne kulturne baštine Crne Gore, zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR