15 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pokret Naprijed: Ponovo resavska škola iz redova DPS-a

Izvor: Pokret Naprijed

Lokalni izbori 2024

Comments 2

Pokret Naprijed: Ponovo resavska škola iz redova DPS-a

Autor: Antena M

  • Viber

Danas smo saznali iz medija da je DPS izašao sa saopštenjem u kojem najavljuju subvencionisanje vrtića u Podgorici. Znamo da su ideju prepisali od nas, samo ne znamo odakle – da li iz našeg programa koji smo objavili još 11.avgusta ili su sinoć gledali gostovanje nosioca naše liste dr Vuka Kadića na jednoj televiziji, gdje je opširno govorio upravo o ovom pitanju, navode u saopštenju iz pokreta Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu.

Podsjećamo građane da je DPS u Podgorici bio na vlasti 30 godina, a tokom tog perioda je i nastao problem sa nedostatkom mjesta u vrtićima zbog njihove nebrige i lošeg planiranja, ističu u saopštenju.

Čini se da DPS ponovo pribjegava starim metodama "Resavske škole", pokušavajući da prepiše ideje i rješenja koja drugi predlažu. Sa druge strane, drago nam je da su i ostali učesnici u izborima počeli da pričaju o programima, a ne o temama koje nemaju veze sa izborima u Glavnom gradu, poručuju iz Pokreta Naprijed.

Pokret Naprijed će nastaviti da iznosi svoj program u kome daje rješenja koja će trajno poboljšati život građana, a ne za predizborna obećanja za koja svi znamo da neće biti ispunjena, zaključuju u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Anon

Jadnici, baš su na nivou srednjeg vijeka. Resavska škola (prepisivaĉka) se u Srbiji koristla za ono zbog čega su Crnogorci nabavili štampariju još 1494.

Milena

Vi ste cudotvorci,sve bi pozlatili,ali,znamo se druzino,da valjate ne bi tracali druge.