15 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Koalicija “Grad svih nas – za budućnost Podgorice “: Veliki infrastrukturni problem u Podgorici jasna potvrda da bivši režim nije imao ni plan, ni kapacitet da se uhvati u koštac sa stvarnim problemima

Izvor: Arhiva

Lokalni izbori 2024

Comments 4

Koalicija “Grad svih nas – za budućnost Podgorice “: Veliki infrastrukturni problem u Podgorici jasna potvrda da bivši režim nije imao ni plan, ni kapacitet da se uhvati u koštac sa stvarnim problemima

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica napreduje uprkos politizaciji infrastrukturnih projekata od strane DPS-a. Komentari koji dolaze od strane bivšeg režima poznatog po korupciji, a kojim pokušavaju da politizuju važne infrastrukturne projekte kao što je rješavanje problema pročišćavanja otpadnih voda, ne doprinose razvoju našeg grada. DPS je opet potvrdio da nema ni politiku, ni viziju budućnosti za Podgoricu već samo želju da se ponovo dočepa gradskog budžeta, navodi u saopštenju Koalicija “Grad svih nas – za budućnost Podgorice.

Kako navode veliki infrastrukturni problem u vezi pročišćavanja otpadnih voda je primjer i jasna potvrda da bivši režim nije imao ni plan, ni kapacitet da se uhvati u koštac sa stvarnim problemima građana i građanki Podgorice.

U osnovi naše političke kulture i programa za Podgoricu je – dogovor sa građanima i građankama. Pitanje prečišćavanja otpadnih voda biće riješeno na relaciji Glavni grad Podgorica i Opština Zeta, a u interesu stanovnika obje opštine. Kao stožer buduće vlasti iskoristićemo dobre odnose sa rukovodstvom Opštine Zeta, a naša rješenja imaće za rezultat da se niko ne osjeća gubitnikom, ni Podgorica ni Zeta, i da nema oštećenih strana u ovom procesu. To je u skladu sa našom vizijom – da ljude ne dijelimo na pobjednike i gubitnike, poručuju iz Koalicije “Grad svih nas – za budućnost Podgorice.

Činjenica da smo asfaltirali više kilometara za godinu dana nego DPS za četiri i više godina, jasno govori ko je radio u interesu građana, a ko protiv njih. Ne pitamo za političko opredjeljenje građana kada obnavljamo infrastrukturu – mi radimo za dobrobit svih. Asfaltiramo cijele ulice, gradimo trotoare za sve naše sugrađane i sugrađanku, a ne samo za izabrane.

Koalicija „Grad svih nas – za budućnost Podgorice“ poručuje da je posvećena stvaranju moderne Podgorice koja nudi kvalitetan život. Mi radimo na tome da svaki dio našeg grada bude podjednako uređen i čist. Otvorili smo vrata Skupštine Glavnog grada za sve i vratili Podgoricu njenim građanima i građankama.

Razgovaramo i dogovaramo se kako da riješimo velike probleme koje je ostavila korumpirana bivša vlast. Gradimo jaku i stabilnu Podgoricu – grad svih nas i odlučni smo da nastavimo sa radom koji će osigurati da naš grad bude mjesto gdje svako želi da živi, radi i stvara budućnost za sebe i svoju porodicu, zaključuju iz Koalicije “Grad svih nas – za budućnost Podgorice.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Tajfun

Imala je "svetosavska sekta" plan koji je poceo 90-tih,posrbiti sto vise Crnogoraca,okupirati sve crnogorske svetinje,utopiti Crnu Goru u skpski svet.Posto im plan posrbljavanja nije uspio,pokusali su popisni inzinjering,takode i taj plan im propade,sad im je ostao zadnji adut,DVOJNO DRZAVLJANSTVO?

Milena

Kako vas nije stid,cega ste se god dotakli pretvorili ste u rusevinu,to vam je bila agenda da ugodite Vucicu i da vas za to dobro plati,sopstveni dom ste rusili,pune 4 godine od kada ste ispod Ostroga formorali Vladu koja je pogledom pomjerala planine ,svetosavski egzekutori,sramna vam je uloga.

kilica

A vi da se ne bi videle loše stvari koje je uradila bivša vlast zatrpavate sa snegom da ih zaštitite