16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vukasović: U proteklom periodu smo pokazali da umijemo da razvijamo grad

Lokalni izbori 2024

Comments 2

Vukasović: U proteklom periodu smo pokazali da umijemo da razvijamo grad

Autor: Antena M

  • Viber

U proteklom periodu smo pokazali da umijemo da razvijamo grad, da obnavljamo infrastrukturu i stvaramo novu. Rekordno ostvarenje kapitalnog budžeta, od preko 90% u prošloj godini, je pokazatelj da ne trpimo zastoje i zaostajanje, saopštio je odbornik Demokrata Kotor Ognjen Vukasović.

On navodi da su rekonstruisali i izgradili preko 10 sportskih terena i preko 15 dječijih igrališta, kao i novi gradski park, novu pijacu.

"Izgradili smo i rekonstruisali preko 25 kilometara saobraćajnica, obnovili sale i toalete u gotovo svim osnovnim i srednjim školama, ulagali smo u vrtiće, bolnice, državne institucije.

Mnogi nisu vjerovali kada smo govorili da sve ovo možemo da realizujemo u kratkom periodu, ali smo zajedno uspijeli. Naši planovi za budućnost su još ambiciozniji", kaže Vukasović.

On navodi da će izgraditi novu, dvosmjernu ulicu Iva Brkanovića, od groblja do bazena, a u Škaljarima veliku gradsku garažu sa preko hiljadu parking mjesta. Na ovaj način će, kako kaže, trajno riješiti pitanje parking prostora u gradu i omogućiti nesmetan saobraćaj između Škaljara i Prčanja.

"Kotor bez problema parkiranja, to je dobar glas za Kotor, za Kotor na dobrom glasu!", zaključuje Vukasović u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Istina

POKAZALI STE SE !!!!!! NIKAD VISE SOVINISTI,STO URADISTE OD BISERA JADRANA. REKORDAN BUDZET....ZBOG INFLACIJE I PDV-a.Nismo svi nepismeni ekspertu

MNE KO

Ne razvijao se nikad više ovako . Glavno da ste bazenu promijenili ime , to je bilo najvažnije .