22 °

max 22 ° / min 16 °

Srijeda

18.09.

22° / 16°

Četvrtak

19.09.

21° / 15°

Petak

20.09.

23° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Anđušić: Čarapić obmanjuje, fokusirani smo na dalje snaženje DPS-a kao jedinog bedema evropske i građanske Crne Gore

Izvor: DPS

Lokalni izbori 2024

Comments 3

Anđušić: Čarapić obmanjuje, fokusirani smo na dalje snaženje DPS-a kao jedinog bedema evropske i građanske Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

U maniru partije kojoj pripada, poslanik Pokreta Evropa sad, Vasilije Čarapić, ne prestaje da obmanjuje javnost, saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić.

“Njegova posljednja u nizu besmislica je izjava da je SEP proizvod Demokratske partije socijalista. Razumijemo da funkcionerima PES-a nije lako, jer su u slobodnom padu, i lebde u sferi političkog rejtinga, sa velikom šansom da se survaju 29. septembra na dno, što realno i zaslužuju. Povodom Čarapićeve najnovije manipulacije, podsjećamo ga da smo više puta ponovili kako svako ima pravo na političko djelovanje po sopstvenom izboru. Sa tim nemamo nikakav problem”, istakao je Anđušić.

Kako je dodao, svakome, pa i njihovim političkim oponentima, danas je jasno da je Demokratska partija socijalista centralni stub građanske, evropske i suverene Crne Gore.

“Ma koliko ga rušili formalni i neformalni Čarapićevi mentori, taj stub je sve jači i čvršči. Dakle, umjesto Čarapićevih insinuacija da stvaramo neke nove političke ponude, isključivo smo zainteresovani za snaženje jedinog pravog bedema odbrane Crne Gore – odnosno, Demokratske partije socijalista. Predstojeći izbori strateški su važni za dalji put naše države koju neodgovorni, pohlepni i prevarni vuku u ambis”, rekao je Anđušić.

Prema njegovim riječima, u takvim okolnostima svaki glas građanske, demokratske Crne Gore, dat nekoj drugoj opciji, glas je kojim se, i pored najboljih namjera, indirektno potpomaže aktuelna parlamentarne većina na štetu države Crne Gore.

“Iskustvo iz 2020. godine, najbolji je dokaz ove naše tvrdnje. I na kraju, ukoliko Čarapić insistira da se nama bavi, bolje bi mu bilo da se uključi u raspravu između premijera i predsjednika ko je i koliko puta nudio saradnju Demokratskoj partiji socijalista. A mi ćemo se zabavljati dok gledamo kako se samourušavate, bez naših većih napora. Jer, dok PES strmoglavo pada, Demokratska partija socijalista iz dana u dan i iz izbora u izbore bilježi sve jaču podršku građana i nastaviće svoj rast sve dok vas ne počistimo sa političke scene”, zaključio je Anđušić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

JasminB

SEP je upao umjesto Jodzira jer je ovaj mora' da ide za Beograd, CRNOGORAC NAŠ

VinkaB

A šta vi radite ako Čarapić obmanjuje? Momak na mjestu skroz i na ispravnoj strani. Vi ste samo ružna prošlost Crne Gore koja se nikad više neće ponovit!

DrzavnikCG

Da je DPS bedem Evropske Crne Gore trebali ste znat da je podizanje standarda gradjana jedan od osnovnih uslova za pristupanje EU, da ne pominjem poglavlje 24 dje bi trebali sami sebe hapsit'. tik-tak...