22 °

max 22 ° / min 16 °

Srijeda

18.09.

22° / 16°

Četvrtak

19.09.

21° / 15°

Petak

20.09.

23° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković: Jedino je glas za DPS siguran glas koji će poći na tas odbrane državnih interesa; Abdić: Riješićemo pitanje legalizacije

Lokalni izbori 2024

Comments 4

Živković: Jedino je glas za DPS siguran glas koji će poći na tas odbrane državnih interesa; Abdić: Riješićemo pitanje legalizacije

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković i nosilac liste ,,I riječju i djelom!” dr Nermin Abdić posjetili su večeras mjesnu zajednicu Zlatica i tom prilikom razgovarali sa građanima ovog i okolnih krajeva u sklopu kampanje za predstojeće izbore koji će se održati u Podgorici 29. septembra.

U svom obraćanju Živković je istakao da će predstojeći izbori determinisati trendove na političkoj sceni Crne Gore, te da će rezultati 29. septembra pokazati da je Vlada izgubila povjerenje u Podgorici.

On je rekao da se aktuelnom vlašću koju čine nacionalisti i populisti jedini može izboriti snažna građanska i evropska stranka kakva je Demokratska partija socijalista, te da su predstojeći izbori prilika da DPS pokaže stabilnost i kontinuirani rast partijskog rejtinga: ,,Obaveza je svih u partiji da u tome pomognu, jer je jedino glas dat DPS-u siguran glas koji će poći na tas odbrane državnih interesa. Sve ostalo je rasipanje glasova i - namjerna ili ne, pomoć aktuelnoj parlamentarnoj većini. Ne dozvolimo da se crnogorski glasovi rasipaju, važno je da ih koncetrišemo na jedinu sigurnu branu Crne Gore a to je Demokratska partija socijalista.”

Nosilac iste ,,I riječju i djelom!” dr Nermin Abdić obećao je građanima da će se nova lokalna vlast angažovati da se u što kraćem roku riješi pitanje nelegalno izgrađenih objekata, uz zalaganje da se legalizacija omogući i onim licima koja su izgradili objekte na svom zemljištu nakon 3D ortofoto snimka. On je, takođe, govorio o unapređenju komunalne i putne infrastrukture u naredne četiri godine.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Aleksa

@LFC .PA NEKA GLASAJU OSTALE PROCRNOGORSKE PARTIJE...NIKO IM NESMETA...OVO NIKO NEKRITIKUJE MUJOVICA I KRAPOVICA..NEGO ŽIVKOVICA I ABDICA.

Katunjanin

DPS je najaca partija u Crnoj Gori i od izuzetnog znacaja su Podgoricki izbori koji to treba ubjedljivo da potvrde . Rasipanjem glasova nece se napraviti steta samo DPS-u vec cijelom Crnogorskom bloku .Manje partije dobit ce mandat vise ali samo jak DPS moze dovesti do smjene vlasti

LFC

Ne sviđa mi se ova izjava.Trebalo je reći da ima još crnogorskih partija pa ko neće DPS neka glasa za njih.