18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Miranović: Mi rezervne domovine, države i nacije nemamo - i ne treba nam

Izvor: CEP

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Miranović: Mi rezervne domovine, države i nacije nemamo - i ne treba nam

Autor: Antena M

  • Viber

- Uvjeren sam da će nas Podgoričanke i Podgoričani podržati u dovoljnom broju na narednim izborima i da ćemo biti važan subjekt u Skupštini Glavnog Grada Crne Gore, poručuje Goran Miranović, odbornički kandidat, član OO Podgorica, GO i Predsjedništva CEP-a. 

"Ističemo ono što je esencija našeg programa, kojeg promovišeno na predstojećim opštinskim izborima a tiče se identiteta i statusa Crne Gore i ugrožene naše države, spolja i iznutra, i stalnog erodiranja crnogorske nacije i bjesomučnih ataka na nju, dugotrajnih, a naročito od druge polovine 2020.

Naglašavamo kao crnogorski nesalomivi patrioti da ništa ne patentiramo, ali nam basta progovoriti ono o čemu drugi ćute i boje se da to kažu. E mi smo načisto i pošteno, i stoga zakonito kažemo što želimo, hoćemo i očekujemo i zbog čega smo posvećeni do potonjeg atoma naše snage, jer mi uvjerenja ne mijenjamo i ne trampimo niti trgujemo njima, za razliku od brojnih drugih političkih i inih lihvara, ucjenjivača, manipulatora, šarlatana i jeftinih kalkulatora, kameleona. Kažemo jasno i glasno: Mi rezervne domovine, države i nacije nemamo i ne treba nam - sem ove naše jedine crnogorske", navodi Miranović. 

"Zato potenciramo, Crnogorke i Crnogorci da smo to prvo, pa onda građani, evropljani i kosmopoliti. I čisto to kažemo i djelujemo kao proljećna rosa, kao dječja suza, iskreno! To smo mi i ne damo na sebe, a druge ne diramo, To je ideologija CEP-a, odstupiti od nje nećemo", dodao je Miranović. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR