18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Koalicija ZBP: Posebno smo ponosni na oslobađanje Gradske televizije od hobotnice bivšeg režima

Izvor: Antena M; Foto: Dragan Tomašević

Lokalni izbori 2024

Comments 4

Koalicija ZBP: Posebno smo ponosni na oslobađanje Gradske televizije od hobotnice bivšeg režima

Autor: Antena M

  • Viber

- Građani i građanke Podgorice sa nestrpljenjem i radošću očekuju dan izbora, kada će glasanjem za našu koaliciju odblokirati razvoj Podgorice, poručuju iz koalicije ”Grad svih nas – za budućnost Podgorice”. 

"Za to vrijeme, odbornici iz političke orbite DPS-a, koji su podržali bivši režim u namjeri da još jednom zaustavi Podgoricu na putu napretka i razvoja, emituju sve veću nervozu. Očajnički plasiraju neutemeljene optužbe na račun naših kandidata za odbornike, u koje ni sami ne vjeruju.

Kandidati koalicije Grad svih nas – za budućnost Podgorice, pokazali su u prethodnih godinu šta znače privrženost rodnom gradu i posvećenost građanima Podgorice. Inicijativom naših odbornika, koji su meta prozivke bivšeg režima i njihovih satelita, usvojena je odluka o „gradskom stanu“ – koja će obezbijediti povoljnije cijene za više kategorija stanovništva", navode u reagovanju na saopštenje Miloša Maškovića iz Evropskog saveza. 

Odluka o početku radova na izgradnji multifunkcionalne sportske dvorane, takođe je proistekla iz inicijative i želje naših odbornika da predvode razvoj svakog dijela našeg grada, navode iz koalicije ”Grad svih nas – za budućnost Podgorice”. 

"A istom odlukom stvoreni su uslovi za početak rada na izgradnji prvog sajmišta u Podgorici.

Dodjela prostora za funkcionisanje Udruženja mladih sa hendikepom i dnevnog centra za osobe sa demencijom, direktan je rezultat inicijative nosioca naše izborne liste Grad svih nas, dr Jelene Borovinić Bojović. Mi ne zaboravljamo nikoga i brinemo o svima.
Posebno smo ponosni na oslobađanje Gradske televizije od hobotnice bivšeg režima, čime je ova televizija prestala da bude emiter nacionalne netrpeljivosti. Da su građani prepoznali unapređenje kvaliteta programa najbolje potvrđuje činjenica da je gledanost Gradske televizije od oslobođenja do danas, višestruko veća nego ranijih godina - po svim istraživanjima.

Nema dileme da će Podgoričani i Podgoričanke glasati za one u koje imaju povjerenje, za one koji donose stabilnost i napredak. Izborna lista Grad svih nas – za budućnost Podgorice preuzeće odgovornost za vođenje grada u naredne četiri godine", zaključili su u saopštenju. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

ZORO

Napravili ste da tu omiljenu televiziju svih Podgoričana, više niko ne gleda.

Simikkiser

U super su vam emisije ....gostuju lokalni politicari uglavnom neostvareni i zahvaljujuci Gradska tv pokazali pravu sliku u odnosu na gostovanje Dokazanih persona evrposkog karektara kod Tamare i Scepovica jednom rijecju vrlo smijesno ....Emisija Bajun....prava stvar ..