18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bulatović: Podgorica zaslužuje da se o njoj brinu iskusni, mudri i dobronamjerni ljudi

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Bulatović: Podgorica zaslužuje da se o njoj brinu iskusni, mudri i dobronamjerni ljudi

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica je grad koji vole svi naši sugrađani, bez obzira kojoj generaciji pripadaju, i zato je neophodno da se u njoj osjećaju sigurno, uvaženo i zadovoljno. Upravo to će omoguciti koalicija "Za budućnost Podgorice - grad svih nas", piše u saopštenju Vladimira Bulatovića.

"Ovih dana imamo priliku da vidimo kako predstavnici DPSa obilaze Podgoricu puni obećanja za rješavanje, kako oni kažu, 'nagomilanih problema' Kakva je njihova briga za građane imali smo prilike da se uvjerimo u prethodne tri decenije, kada su potpuno uništili vrijednosni sistem u svim segmentima našeg društva", piše u saopštenju.

Kako navodi, oni prenose sigurnost koja je toliko dugo bila potrebna našem gradu i pokazali su da imaju viziju.

"Zbog toga je povjerenje dato nama pobjednička kombinacija: i u smjeru rezultata i u pogledu plana za dalje razvijanje grada. Što se tiče spiska nagomilanih problema, sve su to rezultati njihovog rada, izgradnji, ugradnji, podjela građana na prvi i drugi red, korupcje, devastacije i uništavanja Podgorice i Crne Gore. Šminkanjem liste i papagajskim ponavljanjem "mi smo svi novi" pokušavaju da potcijene inteligenciju građana, jer se nijednom riječju, a kamoli djelom, nisu odrekli onih pogubnih politika krimininala i podjela kojima je DPS doveo Crnu Goru na rub propasti", navodi Bulatović.

Tvrdi da je glas za DPS povratak na staro, a to se neće desiti jer, kako kaže Bulatović "previše volimo Podgoricu da bismo to dozvolili".

"Pobijedićemo ih kao što smo to uradili avgusta 2020. godine, potom oktobra 2022. godine, i Podgorici, gradu svih nas koji je volimo, obezbijediti stabilnost i staviti fokus na građane i njihove probleme. Imamo program i ljude koji su kadri da ga ostvare, a da ne dozvole da Podgorica ikada više bude predmet političke trgovine neozbiljnih ljudi, koji uz pomoć našeg glavnog grada žele da ostvare svoje izopačene ambicije", zaključuje Bulatović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR