18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mugoša na Koniku: Izgradićemo bulevar ka Starom aerodromu, novi most za saobraćaj na Ribnici, participirati u izgradnju još jednog vrtića

Lokalni izbori 2024

Tag Video
Comments 0

Mugoša na Koniku: Izgradićemo bulevar ka Starom aerodromu, novi most za saobraćaj na Ribnici, participirati u izgradnju još jednog vrtića

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica iz dana u dan “tone” u ozbiljne probleme jer saobraćajne gužve postaju svakodnavica, problemi sa nečistoćim prijete da prerastu u zarazu, imamo probleme sa vodosnabdijevanjem velikog dijela Podgorice koji su sve češći, poručio je Boris Mugoša, kandidat za gradonačelnika Podgorice liste „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer”.

„Nalazimo se na Koniku sa željom da zajedno sa građankama i građanima ovog dijela Podgorice rješavamo brojne probleme i u dijelu putne infrastrukture, i u dijelu vodovodne mreže i elektro mreže”, rekao je Mugoša.

Mugoša je sa kandidatkinjama i kandidatima obišao Konik i tom prilikom istakao planove Evropskog saveza kada je ovaj dio grada u pitanju.

„Nakon 29. septembra ćemo krenuti u izgradnju bulevara koji je veza sa Starim aerodromom, odnosno produžetak bulevara Pera Ćetkovića i vezivanje na put ka Dinoši. Takođe, izgradićemo novi most kod starog mlina na Ribnici, kako bi se bolje saobraćajno povezao Konik sa Maslinama. Radićemo i na poboljšanju vodovodne mreže na Kakarickoj gori, kao i na problematici elektro mreže, jer je napon na Koniku slab i često dolazi do kvarova”, rekao je Mugoša.

Prema njegovim riječima, neophodna je izgradnja još jednog vrtića između Konika i Starog aerodroma i grad će participirati u tom projektu.

„29. septembra je prilika da krenemo zajedno da radimo na tome da Podgorica bude grad za primjer. Zato vas sve pozivam da 29. septembra zakružite broj 3 na glasačkom listiću, a Evropski savez je garant sigurnosti, stabilnosti, transparentnosti i napretka Podgorice”, zaključio je Mugoša.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR