18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rakčević: Spajiću "gori" u Podgorici pa naš projekat predstavlja kao svoj

Izvor: GP URA

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Rakčević: Spajiću "gori" u Podgorici pa naš projekat predstavlja kao svoj

Autor: Antena M

  • Viber

- Razumijem da premijeru „gori“ u Podgorici, ali da će predstaviti projekat na kome MI radimo posljednje dvije godine kao – svoj, to nijesam očekivao, kazao je Luka Rakčević, kandidat za gradonačelnika liste "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu!"

Rakčević je naveo da se projekat Bulevara Vojislavljevića sastoji se iz dvije faze: mosta i bulevara. 

„Svu projektnu dokumentaciju radile su naše vrijedne kolege/inice iz Agencije, kao i sjajni projektanti angažovani putem tendera. Za projekat mosta, koji je pozitivno revidovan i usklađen sa eurokodovima – veliko hvala profesorima Lučiću i Tadiću, sa kojima smo održali mnogo sastanaka i zajedničkim naporom došli do konačnog rješenja“, kazao je Rakčević.

On smatra da će most sa fontanom, osim rješavanja saobraćajnih gužvi, biti novi ukras Zabjela i Podgorice.

"Za projekat bulevara, hvala profesorici Ivanović i njenom timu, što su u najkraćem roku završili zahtjevne zadatke i priveli projekat kraju. On je takođe pozitivno revidovan, usklađen sa eurokodovima, a čekamo još samo saglasnost CEDIS-a (očekujemo je danas). Sve u svemu, važno je da bulevar Vojislavljevića krene sa gradnjom i daćemo sve od sebe da u što kraćem roku riješimo imovinsko-pravne odnose. A premijeru Spajiću – ako već ima želju da predstavlja tuđe projekte kao svoje, možemo ustupiti još mnogo njih koje smo vrijednim radom pripremali u prethodnom periodu: Istočnu tribinu, park kod Bazara, Jusovaču, uskoro i Podgoričanku, trg Božane Vučinić, trg Golootočkih žrtava, šetalište uz Moraču i Ribnicu.. samo neka javi šta mu treba. Poslaćemo i rendere, da konferencije budu zanimljivije", zaključio je Rakčević. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR