19 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kolege pružile podršku Abdiću: On je lider koji razumije potrebe građana, njegova posvećenost pacijentima preporučuje ga da vodi grad

Izvor: Screenshot

Lokalni izbori 2024

Tag Video
Comments 4

Kolege pružile podršku Abdiću: On je lider koji razumije potrebe građana, njegova posvećenost pacijentima preporučuje ga da vodi grad

Autor: Antena M

  • Viber

Nosioca liste “I riječju i djelom!”, dr Nermina Abdića podržao je veliki broj njegovih kolega, doktora, specijalista različitih oblasti medicine, saopšteno je iz DPS-a. 

“Kao Nerminova koleginica već godinama, mogu potvrditi njegovu posvećenost i integritet. Nermin je lider koji sluša i razumije potrebe ljudi”, kazala je dr Maja Miročević Rotolo, specijalista kardiolog.

“Njegove liderske sposobnosti su se dokazale u medicini i sada mogu da služe cijelom gradu. Zato podržavam dr Nermina Abdića i listu koju on predvodi”, kazao je dr Milovan Jovanović, specijalista ginekologije i akušerstva.

“Doktor Nermin uvijek svoje pacijente stavlja na prvo mjesto i sigurna sam da će isto uraditi i za naše građane. Njegova humanost čini ga posebnom među svim drugim kandidatima. Zato mu dajem svoju podršku na predstojećim izborima”, istakla je dr Nela Eraković, specijalista transfuzione medicine.

“Kada iskreno želite da vidite nekoga na čelu svog grada, a znate kakav je taj neko u životu, u radu, na poslu, u svojoj zajednici, onda je doktor Nermin Abdić broj jedan u tome. I zato želim da mu uputim punu podršku na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici”, istakao je dr Perica Maraš, vaskularni hirurg.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Hisen Babajic

NE ZIVIM U PG ALI BIH GLASAO ZA NJEGA,SVI KOJE ZNAM DA SU ISLI KOD NJEGA U KBC GA HVALE!

Sandra

Suprug i ja smo cijelim srcem uz gospodina Abdića...!