16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Belan: Dvojno državljanstvo znači kraj suvereniteta države Crne Gore – to je vrhovni cilj Mandića i njegovih koalicionih partnera

Lokalni izbori 2024

Comments 2

Belan: Dvojno državljanstvo znači kraj suvereniteta države Crne Gore – to je vrhovni cilj Mandića i njegovih koalicionih partnera

Autor: Antena M

  • Viber

Nikakve analize i istraživanja nisu potrebne - dvojno državljanstvo znači kraj suvereniteta države Crne Gore, suvereniteta njenih građanki i građana i njihovog odlučujućeg uticaja na kreiranju sudbine naše države, ocijenio je predsjednik Liberalne partije i jedan od lidera Evropskog saveza Vatroslav Belan.

To je, prema njegovim riječima, vrhovni cilj Andrije Mandića i njegovih koalicionih partnera u vlasti, saopšteno je iz ES.

“Hajde da mu 29. septembra i u Podgorici i u Kotoru glasanjem konačno isključimo ploču za to kuvanje i da zajedno kuvamo puno zdravije projekte sa kojim ćemo graditi našu Crnu Goru, od Podgorice napraviti grad za primjer i od kojih zasjat' će Kotor”, poručio je Belan.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Hisen Babajic

KAKO MOZE DA GLASA U CRNU GORU NEKO KO JE CIO ZIVOT NA SRBIJANSKE JASLE? SAMO PROTIV CRNE GORE,NEMAJU ONI NIKAKAV OSJECAJ ZA CRNU GORU!

Crna Gora iznad svega

Neprincipijalne kooalicije znače kraj za Crnu Goru! Ne dozvolite da vas pojedinci iz novoformiranog bloka odbijaju od šire koalicije sa DPS-om! Prošlo je vrijeme Ranka i Mila i pojedinih kompromitovanih političara. Samo svi zajedno možete iznijeti teret i odbiti ovaj atak SPC i naših izdajica!