13 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

17° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

20° / 16°

Subota

12.10.

22° / 13°

Nedjelja

13.10.

18° / 10°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES i Demokrate Rakčeviću: Da li je Vaš brat Nemanja Rakčević nelegalno gradio?

Lokalni izbori 2024

Comments 1

PES i Demokrate Rakčeviću: Da li je Vaš brat Nemanja Rakčević nelegalno gradio?

Autor: Antena M

  • Viber

"Što se Rakčevića tiče - tragom nelegalne gradnje bratovljeve (koju nije demantovao) došlo se do lista nepokretnosti Gorana Rakčevića, ne samo zbog toga što se i Lukin otac zove Goran već i zato što su parcele sve u istom obuhvatu. To što porodica Rakčević ima tendenciju da gradi bez dozvole nikog ne abolira jer to nije fer prema ljudima koji čekaju sve pravne pretpostavke da se ispune da bi gradili, a i njima je možda preša", navodi se u saopštenju koalicije "Još jače" koja je reakicja na današnju press konferenciju liste "Za bolju Podgoricu".

Rakčević je danas, između ostalog, saopštio da su PES i Demokrate objavile podatke građana što je, kako tvrdi, nelegalno a koji pritom uopšte nisu njegova porodica. Najavio je čak i prijave.

Iz koalicije PES-a i Demokrata tvrde da nikakve zloupotrebe ličnih podataka bilo nije jer je, pojašnjavaju, registar katastra javno dostupna informacija.

"I ponavljamo - inicijalna kapisla je bio zahtjev za legalizaciju Nemanje Rakčevića (javno dostupan dokument) i tragom tog lista nepokretnosti došlo se do lista Gorana Rakčevića, koji je uzgred takođe nelegalno gradio.

Međutim, da pređemo na suštinu, da li je Vaš brat Nemanja Rakčević nelegalno gradio? Da li je list nepokretnosti Nemanje Rakčevića autentičan? Da li je u slučaju Vašeg brata bilo zloupotrebe podataka?" pitaju Rakčevića iz koalicje "Još jače".

Na posletku ga pitaju: Da li ste bilo šta u skladu sa zakonom preduzeli dok ste bili zamjenik gradonačelnice Podgorice, a bili ste dužni da ta saznanja podijelite sa nadležnim državnim organima i da li uopšte imate namjeru da bilo šta preduzmete?

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Jesu , nelegalno su gradili , a dje ste vi bili za ove cetiri godine. Dok ste bili zajedno u istoj ekipi to isto su radili i vasi ,kumovi ,prijatelji i ostala svita. A sad sedmicu pred izbore pronadjoste " tajna dokumenta" .Bar da ste cutali imali bi sansu da predjete cenzus , a ovako...casti mi !